04.02.2022
Ce cadou impresionant a primit Adelina Pestritu de la sotul ei, cu ocazia implinirii a 35 de ani - FOTO

Adelina Pestritu a implinit pe 2 februarie varsta de 35 de ani.

Adelina Pestritu a implinit pe 2 februarie varsta de 35 de ani si, asa cum era de asteptat, a fost coplesita de urari din partea fanilor, dar si de cadouri din partea celor apropiati.

Bineinteles, si sotul ei, Virgil Steblea, nu putea lasa sa treaca aceasta zi speciala fara un cadou impresionant pentru vedeta. Adelina le-a dezvaluit fanilor care o urmaresc intr-un numar mare pe retelele de socializare ce cadou de lux a primit din partea partenerului ei de cuplu cu ocazia implinirii a 35 de ani.

Are cea mai linistita vacanta de pana acum si ii place acest lucru. Olga Tapordei, moldoveanca care a cucerit Everestul povesteste cum este sa ai o vacanta pe Insulele Maldive - VIDEO

Virgil Steblea si-a impresionat sotia cu un cadou special sub forma unor bijuterii cu diamante, mai exact un inel superb, cu o forma inedita si un diamant spectaculos, dar si o cruciulita cu diamante si un mare buchet de flori.

„Thank you, Virgil Steblea! Diamonds and Love are FOREVER! (n.red.: Multumesc, Virgil Steblea! Diamantele si Iubirea sunt pentru totdeauna!)”, a scris Adelina Pestritu pe InstaStory alaturi de o fotografie cu cadourile primite.

Adelina Pestritu si Virgil Steblea au aniversat recent 4 ani de relatie. Cei doi s-au casatorit civil pe 3 iulie 2019. In acelasi an, pe 20 iulie, cei doi au avut si cununia religioasa. Au impreuna o fiica, pe nume Zenaida Maria, in varsta de 3 ani.

Angelina Jolie nu mai este muza lui! The Weeknd are o aventura cu prietena fostei sale iubite, Bella Hadid - FOTO

Adelina Pestritu a facut marturisiri inedite intr-un interviu acordat revistei VIVA! despre casnicia cu Virgil Steblea. In cazul lor increderea este cea mai importanta. „O simt consolidata si avem incredere reciproc unul in celalalt, ceea ce imi da o stare de bine si liniste interioara. Sunt lucruri de baza in orice cuplu. Ne cunoastem limitele si nu apasam acceleratia mai mult decat este cazul. Suntem transparenti si nu exista minut din zi sa nu stim unul de celalalt. Ne spunem absolut orice avem pe suflet. Ne stim toate parolele si nu avem secrete.”

Este gata sa devina tatic! Dezvaluiri facute de interpretul Johy Davis: „Vreau o familie, vreau sa ma indragostesc si sa am un bebe” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie