04.02.2022
Angelina Jolie nu mai este muza lui! The Weeknd are o aventura cu prietena fostei sale iubite, Bella Hadid - FOTO

Timp de cateva luni in mediul online s-a discutat activ despre o posibila relatie de dragoste intre Angelina Jolie si The Weeknd.

In cel mai recent album al sau, artistul a facut aluzie la relatia lor cand a mentionat intr-una dintre piese ca se intalneste cu o vedeta de cinema. Cu toate acestea, acum s-a dovedit ca in tot acest timp artistul a avut o alta iubita.

Potrivit presei straine, Abel are o aventura cu o prietena a fostei sale iubite, Bella Hadid. Recent, artistul a fost vazut la cina cu Simi Haze, model si proprietara unei marcii de cosmetice.

Fata este din Arabia Saudita, iar tatal ei este un om de afaceri influent acolo. Dupa ce s-a mutat in Statele Unite ale Americii, Simi s-a imprietenit cu Bella Hadid, iar acum, in mod neasteptat pentru toata lumea, ea are o aventura cu fostul iubit al Bellei.

Gigi Hadid - lectiile pe care le-a invatat dupa despartirea de Zayn Malik: „Trebuie sa incepi sa-ti calculezi pasii”

Jurnalistii Daily Mail sunt siguri ca cei doi formeaza un cuplu, mentionand ca in 2021 Bella a renuntat sa o mai urmareasca pe Instagram pe Sama. 

Bella si The Weeknd au format un cuplu din 2015 pana in 2019. S-au inceput a intilni pentru prima data la inceputul lui 2015, dar s-au despartit aproape doi ani mai tarziu, in noiembrie 2016 din cauza programelor lor incarcate. Desi The Weeknd s-a intalnit o scurta perioada de timp cu Selena Gomez in 2017, el si Bella s-au impacat mai apoi.

Are cea mai linistita vacanta de pana acum si ii place acest lucru. Olga Tapordei, moldoveanca care a cucerit Everestul povesteste cum este sa ai o vacanta pe Insulele Maldive - VIDEO

Ei s-au despartit definitiv in august 2019. Cu toate acestea, cei doi par sa fi ramas prieteni, iar The Weeknd chiar a participat la petrecerea Bellei, organizata cu ocazia zilei sale de nastere.

Este gata sa devina tatic! Dezvaluiri facute de interpretul Johy Davis: „Vreau o familie, vreau sa ma indragostesc si sa am un bebe” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie