06.04.2022
Fanii sunt dezamagiti! Paulina Andreeva a fost surprinsa la cina cu un fost politician rus intr-un restaurant din Istanbul - FOTO

Dupa anuntul inceperii razboiului ruso-ucrainean, multi oameni celebri au parasit Rusia, unul dintre ei fiind si Anatoli Chubais. Politicianul a parasit un post inalt guvernamental si a zburat la Istanbul. 

Asadar, ieri internetul a fost scandalizat de mai multe imagini aparute pe retelele de socializare, care o arata pe populara actrita rusa Paulina Andreeva cu politicianul Anatoli Chubais si sotia sa la cina.

Filmarea si pozele cu cei trei ae fost realizate de administratorul canalului de telegram Pink Birkin intr-un restaurant de lux din Istanbul.

Actorul rus Nikita Djigurda spune ca Rusia este invinovatita pe nedrept, iar videourile de la Bucea sunt un fals: „Stiu sigur ca acuzatiile Armatei Ruse in crimele de razboi din Buea sunt 100% false dupa scenariul jucatorilor occidentali” - FOTO

„ In acest moment, Paulina Andreeva si Chubais cu Dunya stau in restaurantul Isola din Istanbul. La aceeasi masa, ceea ce este surprinzator”,a spus autorul canalului Pink Birkin Telegram.

Zvonurile ca Anatoli Chubais a parasit Rusia si a plecat in Turcia au aparut pe 23 martie. Fostul sef al lui Rosnano si-a dat demisia din functia de reprezentant special al presedintelui Rusiei pentru dezvoltarea durabila si apoi a disparut din campul de vedere al jurnalistilor. Dupa aceea, trecatorii l-au fotografiat la Istanbul, fiind in randul de la bancomat unde astepta sa extraga numerarul.

Cantareata Valeria a creat o noua retea de socializare numita - Musicgram! Ce optiuni ofera aceasta utilizatorilor - FOTO

Fanii sugereaza ca Paulina petrece timp in compania lui Chubais datorita sotiei sale. Avdotya Smirnova a scris si regizat serialul de televiziune Vertinsky, in care Andreeva a jucat unul dintre rolurile principale. Serialul a avut premiera in septembrie anul trecut. Poate ca Paulina si Avdotya s-au intalnit pentru a discuta din nou planurile lor pe plan profesional.

„Doar ruine si oameni morti!” Ruslana a mers in oraselul Borodeanka din Ucraina, pentru a ajuta oamenii care au suferit in urma atacurilor: „Nu pot reda in cuvinte ceea ce vad eu aici” - VIDEO

Sursa FOTO: Telegram

Articole din aceeasi categorie