06.04.2022
Actorul rus Nikita Djigurda spune ca Rusia este invinovatita pe nedrept, iar videourile de la Bucea sunt un fals: „Stiu sigur ca acuzatiile Armatei Ruse in crimele de razboi din Buea sunt 100% false dupa scenariul jucatorilor occidentali” - FOTO

Actorul, scenaristul si cantaretul rus Nikita Djigurda a comentat videoclipurile cutremuratoare raspandite in toata lumea din orasul ucrainean de Bucea.

„Stiu pe propria piele cum este sa te confrunti cu falsuri vicioase, acuzatoare la adresa ta si sa le rezisti. Stiu sigur ca acuzatiile Armatei Ruse in crimele de razboi din Bucea sunt 100% false. Ele sunt create dupa scenariul jucatorilor occidentali, din umbra! Toate secretele vor fi dezvaluite! Slava TODULUI!!!”, — a scris Nikita pe retelele sale de socializare.

Se pare ca omul artei din Rusia este convins ca soldatii si ofiterii rusi nu sunt capabili de astfel de atrocitati, deoarece au o alta mentalitate si valori de viata diferite, care de asemenea, se disting prin mila lor si salveaza civilii, riscandu-si viata.

„Doamne, esti nebuna!” Dupa ce a emigrat in Spania din cauza razboiului din Ucraina, Tatiana Lazareva are un comportament neadecvat: „Ai nevoie de un tratament, nu esti sanatoasa”

Bucea va ramane in memoria tuturor drept scena unui masacru. Peste 400 de localnici au fost, pur si simplu, executati de fortele ruse aflate in retragere, iar presedintele Volodimir Zelenski spune ca este vorba despre un genocid comandat intr-un razboi de anihilare. NATO vorbeste despre acte "oribile" si "absolut inacceptabile, Germania cere sa se faca lumina asupra "crimelor comise de armata rusa" impotriva civililor, in timp ce Franta spune ca autoritatile ruse vor trebui sa raspunda pentru aceste crime.

„Ingerasul nostru este deja in rai!” Baietelul de 4 ani din Ucraina, care s-a pierdut in timp ce a incercat sa fuga cu bunica lui, gasit fara suflare. Mama lui - sfasiata de durere: „Multumita voua, astazi eu m-am intalnit cu fiul meu” - FOTO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie