05.10.2022
Fabrica „Nani” implineste 22 de ani de activitate! Afla de la Veronica Storoj care este cheia succesului intr-o afacere: „A pornit totul de la o sectie mica de producere, de la 70 de metri patrati” - VIDEO

Putine sunt companiile care rezista in timp, iar 22 de ani e ceva. Cum au fost acestia, ne-a spus Veronica Storoj, directorul comercial al fabricii „Nani”, care a fost invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. Femeia a povestit de la ce a inceput totul si cum a reusit sa se extinda in cei 22 de ani, acum avand comenzi si in Europa, si in Sua. Mai multe detalii vezi in interviul de mai jos. 

Inceputul a acestui lucru grandios a fost unul complicat, dupa spusele femeii. „A pornit totul de la o sectie mica de producere, de la 70 de metri patrati, dupa care au urmat 700, iar acum avem 7000. Suntem cumva legati de aceasta cifra. Prima comanda serioasa a fost o comanda de usi pentru fiica paznicului de la statia de pompieri. Erau doua usi la veceu si la baie”. 

In prezent, fabrica Nani presteaza nu doar usi, dar si mobila si alte lucruri. „Usile s-au pastrat, pentru ca succesul acestor 22 de ani pe piata se datoreaza anume usilor. Acum deja vin la noi a doua generatie, copiii celor care au cumparat candva usi de la noi. Asta ne motiveaza si ne face sa pastram gama de produse pe care o ofeream si sa o imbunatatim in permanenta. Proiectul cu mobila a aparut din cerintele consumatorilor, care ne indrumau sa facem si mobila pentru ei. Noi si inainte faceam mobila, insa erau mai mult comenzi individuale”. 

Iuliana Maranciuc impreuna cu iubitul sau, Dumitru Mitu - intr-o vacanta de vis! Indragostitii au vizitat o multime de locuri pitoresti din Grecia. Vezi cu ce impresii s-a intors acasa prezentatoarea stirilor PRO TV: „Am devenit mai dezghetata...” - VIDEO

Cand creste atat de mult productia, tot imprejur creste. „Am inceput cu un utilaz practic, cu doi angajati acum 22 de ani in urma. Acum avem in jur de 70 de angajati, 15 utilaje. Cel mai vechi angajat al nostru are 18 ani de cand lucreaza la noi. In mediu, la noi angajatii sunt stabili, lucreaza deja de mai mult de 10 ani. Ei deja stiu ce vor clientii si asa e mai usor de lucrat”. 

Fabrica are parteneri si in Romania, anume la Botosani si Suceava. „Avem un partener. Am facut cu el cunostinta la o expozitie. Eram ambii vizitatori. Am ajuns la asta ca el comercializeaza produsele noastre la Botosani si Suceava. Acum suntem in proces de reparatie pentru noul nostru showroom, care va fi deschi la Iasi”. 

Dupa o pauza de lunga durata, Smally revine cu un nou single! Afla de la artist care este secretul unei piese bune si calitative: „La noi nimeni nu da importanta acestui lucru” - VIDEO

Pe piata din Romania, potrivit Veronicai, concurenta este mare. „Noi aici ne batem pe un teren foarte mic. Insa acolo tot ne batem, doar ca terenul este mai mare si avem sanse mai mari”. 

Suedezul care s-a indragostit vinul moldovenesc! Afla povestea lui Erik care a facut cursuri de sommelier in Moldova, iar tara noastra l-a cucerit: „Sunt foarte primitori si ospitalieri, aceasta este cea mai puternica impresie despre moldoveni” - VIDEO

Inafara de Moldova si Romania, produsele lor au ajuns si in alte tari. „Au ajuns in Europa, Germania, Italia, Spania. Am ajuns si in SUA. Acum discutam cu un partener care ne va lua usile in Canada. Cel mai des ducem produse in Franta”. 

De cei 22 de ani, fabrica Nani va organiza o sarbatoare pentru angajati si clienti. „Vom face anumite cadouri si vom face reduceri. Vom avea 22% la toate produsele noastre”.

Articole din aceeasi categorie