21.10.2024
EXCLUSIV! Gabriel Nebunu - dezvăluiri despre impedimentele avute chiar în timpul concertului său aniversar: „Eu știu de cine este pus la cale pentru că...” - VIDEO

După concertul său aniversar, despre care a vorbit o țară întreagă, Gabriel Nebunu a fost invitat în platoul emisiunii O Seară Perfectă, acolo unde a recunoscut că cineva a încercat să-i pună „bețe-n roate” în timpul spectacolului.

Acum o lună, la O Seară Perfectă, Gabriel Nebunu a spus: „Mi-a fost extrem de dificil să organizez acest concert, dar toate cărțile le voi deschide după”. Fiind invitat din nou în studio, prezentatoarea emisiunii, Anișoara Loghin, l-a întrebat: „Cine ți-a pus bețe în roate?”.

„Eu n-o să dau nume, că nu-mi face față, mie pur și simplu îmi e milă de oamenii care au încercat și în timpul spectacolului să mi-l strice. Spectatorii erau cât pe ce să evacueze Arena Chișnău pentru că, a avut cineva grijă să-mi strice spectacolul și să fie o alertă de bombă. Au intrat doi indivizi în Arena, care și-au cumpărat bilete de pe rețeaua de bilete și acum se clarifică cu ei paza care a fost acolo. Dar vă dați seama dacă cei responsabili de pază nu observau această chestie și nu urmăreau acei doi oameni? Nu era să mai aibă loc concertul. Eu știu de cine este pus la cale pentru că s-a spus, dar nu pot să zic la televizor”, a dezvăluit Gabriel.

Gabriel Nebunu - în centrul unui scandal! Cum a răspuns interpretul la mesajele cu subînțeles ale lui Oleg Vitliuc și ale Doinei Sulac - FOTO/VIDEO

Nebunu nu înțelege de ce unii oameni îi vor răul: „Să știți prin ce trec unii oameni până a ieși pe scenă. Eu trebuie să mă gândesc și la asta că o să văd oamenii evacuați din sală. De ce să faci atâta rău? Din pământ ne naștem și în pământ ne ducem, nu știi cât vei trăi pe pământ. De ce să faci rău? Bine că mi-au spus a doua zi, s-a apropiat șeful de la pază și mi-a zis că am avut un mare noroc”.

Tatiana Țîbuleac ne duce faima în lume! Scriitoarea a obținut premiul literar „Angelus” din Europa Centrală - FOTO

De asemenea, în ziua concertului Gabriel a recunoscut că nu se simțea bine: „Eu dimineața, pe 10, am fost la Catedrală, i-am mulțumit lui Dumnezeu și i-am zis: „Fii Doamne cu mine”. Nici nu vreau să spun cum m-am simțit în zua concertului, a venit un preot, mi s-a făcut rău înainte de concert și-i mulțumesc preotului care a venit și mi-a citit o rugăciune și am aprins și lumânare”.

„Eu îmi doream să fiu în formă pentru că, au fost până la urmă 4 mii de oameni. Eu nu am dormit 15 zile deloc, dar în seara de dinaintea concertului am reușit să dorm 4 ore și am zis: „Doamne, facă-se voia ta”. Eu mi-am revenit în spectacol după ce am coborât. Însă, având orchestra în spate, Vasile, dirijorul, s-a apropiat de mine și mi-a spus că ei sunt cu mine și pentru mine asta a contat foarte mult”, a mai adăugat interpretul.

Care interpretare este mai reușită? Iuliana Beregoi a lansat cover-ul piesei „Mne ne bolino” a lui Jony - VIDEO

Nebunu a spus că nu doar lui i s-au pus bețe în roate, dar întregii echipe: „Și regizoarei mele, Alla Donțu, vreau să-i mulțumesc din suflet, dar și ea a avut atâtea piedici din cauza mea, atâtea apeluri, să nu-mi facă spectacolul. Mie îmi era jale de Alla că atâta lume o suna să nu-mi accepte proiectul și-i mulțumesc și o să-i mulțumesc toată viața mea că mi-a făcut primul meu concert din carieră pentru că, eu până la Alla am mai apelat la cineva care m-a refuzat categoric. Eu știu că totul ce se face e spre bine, eu știu că dacă nu era Alla să-mi facă așa o grafică și niște idei, nu era să am acest concert așa frumos”.

Gabriel Nebunu este un artist cunoscut și apreciat nu doar pentru talentul de a cânta, dar și pentru simțul umorului foarte dezvoltat. Paginile lui de socializare sunt sursa care le transmite și îi încarcă pe fani cu multă voie bună.

SURSA FOTO: ARHIVA PRO TV CHIȘINĂU

Articole din aceeasi categorie