20.10.2024
Gabriel Nebunu - în centrul unui scandal! Cum a răspuns interpretul la mesajele cu subînțeles ale lui Oleg Vitliuc și ale Doinei Sulac - FOTO/VIDEO

În urma concertului său aniversar organizat recent, Gabriel Nebunu a ajuns în centrul unui scandal. Vezi în articolul de mai jos ce s-a întâmplat.

I-a ajuns cuțitul la os! Gabriel Nebunu a ieșit în mediul online cu un mesaj către urmăritorii săi: „Așa suntem noi, moldovenii, unii dintre noi, nația noastră, nu ne mai schimbă nici scândura de sicriu, ne place să comentăm după ce a trecut o nuntă, ne place să vorbim înmormântările, ne place să vorbim ce ne-a dat de pomană. Eu nu vorbesc așa ceva, îmi e martor Dumnezeu și prietenii mei știu de asta. A venit ziua și momentul când eu vreau să vă arăt cum nu-mi dau pace oamenii din domeniul nostru. Au început să vorbească pe Facebook niște cântăreți de muzică populară și niște instrumentiști, au început să facă referire la concertul meu, au început să-mi facă spectatorii plebea. Cum că la mine la concert au fost cei mai țărănoși dintre cei mai țărani, mi-au făcut spectatorii plebea”.

Andrei Tostogan a lansat o piesă care te lasă fără cuvinte! Realitatea din Republica Moldova redată prin versuri: „Anii trec, iar eu am plecat spre necunoscut...” - VIDEO

Interpretul explică faptul că se confruntă cu adesea cu critici din partea colegilor de breaslă, iar acest lucru se întâmplă de mai bine de 4 ani.

„Ca să înțelegeți, eu mă confrunt cu astfel de probleme de vreo 4 ani. Eu n-am vorbit niciodată despre acest subiect, iar dacă postez, să nu credeți că mă jălui, să nu credeți că vreau să inspir milă, să nu credeți că eu am pus la suflet ce au scris ei despre mine, să nu credeți asta. Eu, pur și simplu vreau să vă arăt prin ce trece un om, un copil, de la 20 de ani în coace. De fapt, de pe la 16 a început toată lumea să aibă ceva cu mine și să se certe, dar cât se mai poate. De ce trebuie să sufere mama mea că oamenii ăștia scriu urât despre mine? De ce trebuie ea să se îmbolnăvească? Nu este corect. Următoarele stories sunt despre cât de buni sunt unii oameni din domeniu, nu vreau să le dau nume, dar vreau să vă arăt și să mă sfătuiți cum să fac cu acești oameni. I-am lăsat în paza lui Dumnezeu, dar până ajungi la Dumnezeu, te mânâncă îngerii”, a notat acesta.

Gabriel Nebunu a distribuit pe pagina sa de Instagram un mesaj pe care l-a publicat pe online, instrumentistul Oleg Vitliuc.

Oleg a scris: „Dacă o să alegem așa cum alegem artiștii de pe scenele Moldovei, suntem pierduți. Să nu ne trezim, Nebuni”.

Mai apoi, Nebunu a explicat: „Am avut tangențe cu acest instrumentist, îl respect pentru că este un virtuos muzician. Știu că de multe ori râde de mine, știu că de multe ori mă ia în râs la evenimente, eu știu atitudinea dumnealui față de mine. Tangențe personale n-am avut niciodată, îl respect ca om și ca artist. Însă cum poți să scrii și să faci referire la spectacolul meu? Următorul comentariu tot o să-l postez pentru că, mi-a ajuns deja cuțitul la os, nu se mai poate, această cântăreață de muzică populară, pe care o respect, îi admir vocea, talentul, dar nu înțeleg… Ce vrea fata asta de la mine?”.

Natalia Gordienko, mesaj emoționant dedicat fiului său: „De fiecare dată când plec de acasă, mi-e dor...” - FOTO

„Nu mă duce capul meu de 24 de ani. Cum să faci așa comparație? Cum că s-a coborât Mesia cu 100 de curcubee? Ce ai avut în vedere? Îmi pare rău, eu mereu te-am respectat și în continuare o să-ți ascult creațiile. Aș mai spune ceva, dar nu-mi stă în caracter și așa am coborât un pic la nivel că ți-am atras atenția la comentariul tău. Uită-te te rog în castronelul tău și la cum îți încalți pantofii”,  a mai spus Gabriel.

Pe lângă Doina Sulac, la postarea lui Oleg Vitliuc au comentat și alte persoane publice, printre care se numără interpreta Natalia Proca.

 

Interpretul a concluzionat: „Eu vă spun de ce am făcut aceste stories. Nu-mi place să latru și să pierd timp pentru a privi așa ceva, însă cineva a scris acolo, la acea postare, că a fost un public plebea, iar plebea înseamnă țărani. Dar țăranii nu sunt tot oameni? Nu tot ai pornit de la țară și în pământ ne ducem? Eu pentru asta și am reacționat căci mi-au numit spectatorii plebea”.

Vedetele au ieșit la vot! Care au fost cei mai harnici și cum s-au prezentat în fața urnelor - FOTO/VIDEO

Gabriel Nebunu este un artist cunoscut și apreciat nu doar pentru talentul de a cânta, dar și pentru simțul umorului foarte dezvoltat. Paginile lui de socializare sunt sursa care le transmite și îi încarcă pe fani cu multă voie bună.

Doina Sulac este o interpretă de muzică populară și compozitoare din Republica Moldova. Este fiica renumitului interpret basarabean, Nicolae Sulac. S-a căsătorit la 16 ani, fiind încă elevă de liceu. Tot atunci a născut-o pe Nicoleta, fetița ei. La scurt timp după casatorie, a divorțat de soțul ei, violonistul Ion Cipilencu. Nașul de botez al Doinei este dirijorul Nicolae Botgros, conducătorul Orchestrei Lăutarii.

La data de 7 octombrie 2022, interpreta s-a căsătorit cu Isidor Tanase. Cei doi au împreună un baiețel.

Oleg Vitliuc este violonist și Artist Emerit al Republicii Moldova.

SURSA FOTO/VIDEO: INSTAGRAM/gabi.nebunu

Articole din aceeasi categorie