21.10.2024
Care interpretare este mai reușită? Iuliana Beregoi a lansat cover-ul piesei „Mne ne bolino” a lui Jony - VIDEO

Moldoveanca Iuliana Beregoi a făcut o surpriză plăcută fanilor săi, lansând un cover al piesei „Mne ne bolino”, ce îi aparține lui Jony.

Piesa originală, lansată de Jony în aprilie 2024 a fost bine primită de public și a devenit un hit popular atât în Rusia, cât și în Republica Moldova. Până în prezent, piesa a adunat peste 3,2 milioane de vizualizări pe Youtube.

Acum, Iuliana Beregoi și-a pus amprenta personală asupra acestui cântec, oferind o interpretare emoționantă a melodiei.

Bixie, trend-ul momentului în coafură - FOTO

Coverul a fost lansat pe pagina oficială de Youtube a Iulianei și a fost deja primit cu entuziasm de către fani. În doar o zi de la lansare melodia, aceasta are peste 4 mii de vizualizări.

„Iuliana Beregoi - Мне не больно (cover JONY) #iulianaberegoi #livecover #cover #russiansong”, a scris interpreta de la noi pe social media.

Internauții au fost plăcut surprinși de cover, astfel, în secțiunea de comentarii, mesajele de apreciere au curs șiroaie: „Ai o voce de înger”, „Ești minunatăăă”, „O voce de aur”, „Ce frumos cânți”.

Iuliana Beregoi are peste 1,5 milioane de abonați pe Instagram și este considerată una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar și de peste Prut. Tânăra cântăreață a cunoscut popuraritate încă de la o vârstă fragedă. Ea este personaj principal în filmul „Două inimi”, o poveste fascinantă despre dragoste, motivație, încredere și împlinirea visurilor.

O iubire ca-n poveşti! Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu sunt împreună de 16 ani, dar se iubesc ca în prima zi! Află secretele unei căsnicii fericite, astăzi, la O Seară Perfectă - VIDEO

JONY este un rapper și compozitor azer. El este câștigătorul celui de-al doilea sezon al reality show-ului rusesc „The Masked Singer” de la NTV. De asemenea, e câștigător al premiului Golden Gramophone, Zhara Music Awards, Muz-TV și New Radio Awards. 

SURSA FOTO: INSTAGRAM

Articole din aceeasi categorie