19.04.2021
Eveniment dublu pentru Dorin Galben si iubita lui: „Violeta Scrisu si-a cumparat masina la care visa de ani buni.” Iata care este celalalt motiv de fericire

Jurnalistul si vloggerul Dorin Galben a publicat pe contul sau de Instagram un mesaj, in care a impartasit cu urmaritorii lui doua evenimente importante.

Datorita retelelor de socializare, acum avem posibilitatea sa fim la curent nu doar cu evenimentele la nivel national si international, ci si cu cele personale, din viata oamenilor pe care ii apreciem si ii urmarim. Pe contul sau de Instagram, Dorin Galben a anuntat doua vesti importante pentru el, dar si pentru iubita lui, Violeta Scrisu.

Jurnalistul a sarbatorit ieri acumularea celor peste 100 de mii de abonati pe canalul sau de YouTube, unde in fiecare duminica publica cate un interviu cu o persoana celebra de la noi, dar acesta nu a fost singurul motiva de fericire. Jurnalista si antreprenoarea Violeta Scrisu a facut o achizitie valoroasa, la care a visat mult timp. Aceasta si-a cumparat o masina luxoasa, iar iubitul ei, Dorin, i-a impartasit fericirea. 

„Azi am doua bucurii mari si vreau sa le impartasesc aici pentru amintiri.
1. Canalul meu de Youtube “GALBEN” a depasit 100K de abonati. Am mers spre asta 3 ani. N-a fost deloc usor, dar cand faci ceea ce-ti place, mai degraba sau mai tarziu se vad si rezultatele. Totul insa abia incepe - urmeaza multe surprize.
2. A doua mare noutate tine de minunata mea @violeta_scrisu care si-a cumparat masina la care visa de ani buni. A muncit mult pentru asta si o merita din plin. Mama, cata bucurie era pe fata ei cand a urcat prima data la volanul lui Lexi (asa a botezat-o). Ea este un exemplu ca atunci cand iti doresti ceva foarte mult, neaparat devine realitate. Felicitari, draga! Tot ce-a fost de spus eu ti-am zis. Sunt mandru de tine!”, este mesajul publicat de catre Dorin Galben pe online.

„A batut toate recordurile posibile in primele 24 de ore de la publicare” Dorin Galben - interviu „fara protocol” cu iubita lui, jurnalista si antreprenoarea Violeta Scrisu

Admiratorii celor doi s-au bucurat pentru realizarile lor si le-au transmis doar mesaje de apreciere si de incurajare: „Doamne, cat sunteti de frumosi! Succese mari in continuare, impreuna faceti o forta wow!”, „Felicitari amandurora. Sunteti de admirat!”, „Sunteti atat de frumosi! Barbatii care isi sustin femeile in tot au un loc aparte in rai”, sunt doar cateva dintre comentariile la postarea lui Dorin.

La randul sau, si Violeta si-a expus entuziasmul pe care il are datorita noii achizitii, intr-o postare pe Instagram, unde a scris: „Dorintele devin realitate! Credeti in ele!
Sunt fericita, iar fericirea e greu sa o descrii prin cuvinte (am zis-o de mai multe ori)... Scriu aceste randuri din noua mea masina! Mi-am dorit-o de mult timp si am obtinut-o!
Masina e un obiect, construita din metal, are patru roti, volan, cateva butoane si te ajuta sa te deplasezi acolo unde iti pofteste inima... Sunt de acord, nu trebuie sa punem mult pret pe lucrurile materiale, dar eu nu ma ascund dupa cortina si zic sincer ca inclusiv lucrurile materiale ne ajuta (atentie, ne ajuta, nu ne fac) sa fim mai fericiti!
Multumesc celor care ma sustin si se bucura de reusitele mele, in mod special, familiei (aici este inclus deja si Dorin :D), pe care o iubesc neconditionat.”

Jurnalistii Dorin Galben si Violeta Scrisu traiesc o frumoasa poveste de dragoste deja de 6 ani, se inteleg foarte bine, arata extraordinar impreuna si isi fac planuri pentru nunta, eveniment pe care il amana, din cauza pandemiei. „Evident spre asta se merge, noi cu siguranta nu o sa aducem 20 de invitati...din cauza la coronavirus acest lucru o sa-l amanam pentru o perioada.”, spunea Dorin intr-un interviu marca O Seara Perfecta.

Vacanta romantica pentru Dorin Galben si Violeta Scrisu. Destinatia de vis pe care au ales-o: „Raiul pe pamant pentru mine”

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie