25.02.2021
Interviu exclusiv cu Dorin Galben si Violeta Scrisu. Motivul incredibil care i-a facut pe cei doi jurnalisti sa se indragosteasca

„El nu e cel mai romantic barbat’’ a spus ea. „M-a cucerit pentru ca scria cu diacritice’’ a raspuns el. Sunt declaratiile de dragoste a doi jurnalisti cunoscuti de la noi, care dupa 6 ani de ralatie se iubesc ca-n prima zi. Cine sunt amorezatii si daca bat sau nu clopote de nunta, afla din reportaj.

Citeste si :  Sotul lui Katy Black indeamna barbatii sa asiste la nastere, atunci cand femeile aduc pe lume copii: "Am vazut prin ce chin a trecut si de aia o iubesc si mai mult" - VIDEO

De 6 ani jurnalistii Dorin Galben si Violeta Scrisu traiesc o frumoasa poveste de dragoste. 

Dorin GALBEN, jurnalist: „Eu ziceam ca nu sunt cel mai romantic om, dar eu o iubesc pe Violeta...si sa stii ca momentele sunt celea care conteaza in viata.”

De Dragobete, cei doi au dat timpul inapoi si s-au intors la prima lor intalnire.

Violeta SCRISU, jurnalista: „Vreau sa va spun ca a fost dragoste la prima vedere, suna filosofic si de poveste, dar ne-am cunoscut la academia lui Mos Craciun. Eram responsabila de mass-media si l-am invitat pe Dorin sa scrie un articol si chiar mi-a placut din prima. Era un pic diferit...”

Indragostitii si-au amintit si de trucurile prin care candva, si-au cucerit inimile. 

„Dorin nu este cel mai romantic barbat din aceasta lume, dar stie el sa te cucereasca prin alte aspecte...daca scrii cu diacritece ai sanse foarte mari sa pui mana pe o fata bunisoara.”, spun tinerii.

Dupa parerea jurnalistilor, secretul unei relatii de durata nu este doar iubirea.

Dorin GALBEN, jurnalist: „Violeta ma sustine foarte mult in ceea ce fac...sustinerea reciproca la noi este valabila si importanta.” 

Si pentru ca viata are si bune si rele, uneori intre cei doi se mai isca si mici neintelegeri.

„O cearta apare atunci cand este o situatie neclara si fiecare vine cu argumentul sau, nu suntem nervosi, nu aruncam cu cratita...eu le recomand tuturor sa comunice cand apare o problema.”, spune Dorin Galben.

Intre timp, cei doi se gandesc tot mai des la petrecerea de nunta. 

Dorin GALBEN, jurnalist: „Evident spre asta se merge, noi cu siguranta nu o sa aducem 20 de invitati...din cauza la coronavirus acest lucru o sa-l amanam pentru o perioada.”

Citeste si :  Dragobetele saruta fetele! Cum au sarbatorit dragostea vedetele autohtone

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie