26.02.2021
Vacanta romantica pentru Dorin Galben si Violeta Scrisu. Destinatia de vis pe care au ales-o: „Raiul pe pamant pentru mine”

Jurnalistii Violeta Scrisu si Dorin Galben au mers impreuna in Egipt, unde se bucura de caldura si atractiile turistice de acolo.

Pe sfarsit de iarna, Dorin si Violeta au decis sa se relaxeze intr-o tara calda. Jurnalistii au ales sa plece in Egipt si fiind foarte activi pe Instagram, atat Dorin, cat si Violeta isi incanta urmaritorii cu imagini de acolo.

Dorin Galben le-a aratat internautilor camera lor de hotel, imprejurimile locului unde sunt cazati, dar si situatia care se intampla in aeroport, atunci cand le sunt aduse bagajele. Desi la sosirea a avut parte de momente neplacute din cauza deservirii, Dorin spune ca are parte de un „soc cultural”, aflandu-se acolo.

Interviu exclusiv cu Dorin Galben si Violeta Scrisu. Motivul incredibil care i-a facut pe cei doi jurnalisti sa se indragosteasca

„A batut toate recordurile posibile in primele 24 de ore de la publicare” Dorin Galben - interviu „fara protocol” cu iubita lui, jurnalista si antreprenoarea Violeta Scrisu

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie