09.02.2024
Eugen Doga, mai sincer ca niciodata! Ce inseamna dragostea pentru compozitor: „Toata viata caut raspuns la aceasta enigma” - VIDEO

Pe 14 februarie, scena Palatului National „Nicolae Sulac” va deveni locul in care dragostea va fi venerata prin cantec. De concertul simfonic se pregateste si Maestrul Eugen Doga care va participa alaturi de artisti cunoscuti atat din tara cat si din Romania. Ce inseamna dragostea pentru compozitor, dar si mai multe despre spectacol, aflam dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Cel mai mult timp, maestrul Eugen Doga il petrece in fata pianului sau, in special acum inainte de concertul simfonic la care va participa de Ziua Indragostitilor.

Eugen Doga- compozitorul care culege muzică lăsată de Dumnezeu. –  Biblioteca Publică Raională „Vasile Alecsandri” Teleneşti, Moldova

Eugen Doga se bucura cu un pian pe care il are de 60 de ani: „E un pian extraordinar, muzica iese singura de acolo, de prin ascunzisuri. Acest pian il am de cand m-am casatorit, el este zestrea sotiei mele si a fost buna zestre”.

Emilian Cretu a revenit cu o noua parodie la adresa lui Tany Vander: „Simti cum te amagesc de 250 de euro” - VIDEO

Orice concert organizat cu participarea compozitorului este o mare bucurie pentru el.

„Ea si Radu, amandoi fac o treaba extraordinara, ea cauta niste forme neobisnuite, organizeaza niste spectacole grandiose pe scene grandioase atat aici, cat si in Bucuresti. Cu ea e foarte usor de a lucra, de fapt si felul de a trai este o bucurie”, a dezvaluit maestrul, Eugen Doga.

Președinta Maia Sandu l-a felicitat pe Maestrul Eugen Doga cu prilejul  zilei sale de naștere — Președinția Republicii Moldova

Spectacolul simfonic va aduna artisti faimosi atat din tara, cat si din Romania.

Veronica Cheltuiala a spus care sunt secretele sau ce ii asteapta pe spectatori: „Sympho Love anul acesta este la a patar editie si de fiecare data noua ne place sa surprindem publicul, vom aveam mai multi invitati inclusiv din Romania cum ar fi Monica Anghel, Bogdan Mihai si o surpriza sunt baietii de la New Vegas Show. Deci, interpretii sunt pe masura si indemn toata lumea sa vina sa sarbatoreasca aceasta zi a dragostei”.

TRM - Eugen Doga released the song "Ode to Europe" (VIDEO)

Asa cum suntem in luna dragostei, anume despre asta ne va canta maestrul.

Adrenalina pentru interpreta, Sasha Letty si sotul acesteia! Ce provocare le-a organizat Dina Munteanu - VIDEO

 „Ceva de dragoste, eu toata viata caut raspuns la aceasta enigma, astfel eu caut ce este asta dragostea si de aceea ca sa nu raspund prin cuvinte caut acest raspuns prin muzica”.

Eugen Doga – compozitor, academician – CHIŞINĂUL MUZICAL

Pentru compozitor, bucuria este si mai mare atunci cand pe aceeasi scena intalneste oameni talentati.

Diana Ballerini s-a tuns scurt! Femeia de afaceri si-a facut o schimbare de look radicala: „Eu am facut pe dos, ca de obicei…” - FOTO

„Dumitru Carciumaru este cel care de orice se apuca scoate in capat, ma mir, el este un om nu doar talentat, dar si pasionat de ceea ce face si care iubeste oamenii cu care colaboreaza”,  a concluzionat maestrul.

Articole din aceeasi categorie