08.02.2024
Emilian Cretu a revenit cu o noua parodie la adresa lui Tany Vander: „Simti cum te amagesc de 250 de euro” - VIDEO

Actorul Emilian Cretu continua seria de parodii la adresa bloggeritei, Tany Vander.

Dupa o pauza de cateva luni, Emilian Cretu si-a surprins fanii cu o noua parodie. 

Desertul copilariei - piersici umplute cu crema de lapte condensat! Vezi cat de usor pot fi pregatite - VIDEO

De aceasta data s-a inspirat din faptul ca Tany Vander a dezvaluit intr-un Story ca ofera consultatii in privat contra cost. Emilian nu a stat mult pe ganduri si a publicat un fimulet pe pagina sa de Instagram unde se dadea drept Tany Vander, manca seminte de floarea soarelui si oferea o consultatie.

In descriere actorul a mentionat: „Consultatii in privat, 250€ sedinta… P.S. Impinge si o sa iasa !!!”.

Fanii actorului au fost foarte receptivi la postare si astfel in doar cateva ore aceasta a strans peste 7 mii de aprecieri si sute de comentarii. „Emilian, esti genial!! Psihosomatic vorbind”, „Emilian am ras cu lacrimi ca imi zbura cafeaua din mana dreapta”, „Daca ea e cleopatra, who is vasea? Faraon?”, „Adevarat, actual, dar intuiesc ca cine ar trebui sa inteleaga, n-o inteles”, „Nu stiu daca mai exista ASA umor!!”, au scris internautii.

Corneliu Botgros, la carma Lautarilor? Ce a dezvaluit instrumentistul despre zvonul acesta - VIDEO

Emilian Cretu este unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Tany Vander este o influencerita din Republica Moldova, cu o comunitate de peste 219 de mii de urmaritori pe Instagram. Femeia este casatorita cu omul de afaceri, Vasile Lungo si impreuna ii cresc pe fii lor - Adam si Kael.

Programul de stagii platite in sectorul energetic! Afla de la Ala Zolotariov si Doina Dinga ce presupune acest proiect, dar si ce remunerare primesti - VIDEO

Articole din aceeasi categorie