09.02.2024
Adrenalina pentru interpreta, Sasha Letty si sotul acesteia! Ce provocare le-a organizat Dina Munteanu - VIDEO

Ti s-a intamplat macar o data sa visezi ca esti intr-o alta lume unde ai puteri supranaturale si poti face absolut orice? Uite ca asta este posibil si intr-un joc, unde cu doar o pereche de ochelari te teleportezi intr-o realitate virtuala acolo unde vezi totul cu alti ochi. Echipa noastra a incercat aceasta experienta, cum a fost vedem dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Sasha Letty, plina de entuziasm a mentionat:„Stim unde am venit, deoarece pentru mine nu e prima oara, dar este ceva interesnt. Am fost aici cu foarte multi ani in urma si chiar imi doresc sa simt din nou acea adrenalina si sa vedem cum ne luptam noi doi, nu in realitate, dar virtual".

Bine echipati, cu buna dispozitie si curiosi, am dat start jocului nostru.

Emilian Cretu a revenit cu o noua parodie la adresa lui Tany Vander: „Simti cum te amagesc de 250 de euro” - VIDEO

Asa cum ne place adrenalina, am ales un joc special, iar conditia era sa tragem unul in altul si in toate trei etape, castigatoarea a fost Sasha.

In a doua parte a jocului, am avut misiunea sa luptam contra unor monstri, iar lucrand in echipa am reusit sa-i doboram.

Cel mai mare sprijin al ei. Celine Dion, insotita de fiul sau, Rene-Charles, pe scena la gala Grammy

„A fost foarte interesant, atatea emotii si este exact ca in copilarie cand ne jucam noi in imaginatia noastra, doar ca aici e realitatea virtuala", a adaugat Sasha.

Dumitru, sotul interpretei a dezvaluit ca in timpul jocului a fost corect: „De razbunat nu m-am razbunat, dar cum sunt dupa serviciu obosit, eu acum am energie de trei ori mai mult si as putea sa ma mai joc de cateva ori. Dat fiind faptul ca a fost prima data, pot sa spun ca am ramas placut entuziasmat”.

Jocurile in realitatea virtuala se aleg in functie de varsta, astfel nu sunt periculoase pentru jucator.

Dan Bittman, dezvaluiri surprinzatoare despre despartirea de Liliana: „Noi, barbatii, uitam ca o femeie are nevoie de respect...”

Ruslan Basoc a dezvaluit: „Este un joc de strategie, este un joc foarte interesant unde trebuie sa ne punem in miscare gandirea logica, este foarte distractiv si toata lumea care vine le place foarte mult. Sunt diferite jocuri pe diferite tematici care sunt unice la moment, sunt foarte putine de tipul dat in lume, insa sunt foarte interesante si foarte bine prind la public".

Articole din aceeasi categorie