08.02.2024
Diana Ballerini s-a tuns scurt! Femeia de afaceri si-a facut o schimbare de look radicala: „Eu am facut pe dos, ca de obicei…” - FOTO

Femeia de afaceri, Diana Ballerini a decis sa isi faca o noua schimbare, aceasta a renuntat la lungimea pe care o avea la par, in favoarea unei noi tunsori.

Fericita si cu zambetul pe buze, Diana Ballerini a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu noul look, o tunsoare de tip bob. 
Bloggerita a scris in descrierea imaginii:„Se zice ca atunci cand o femeie isi schimba look-ul, urmeaza sa isi schimbe viata, corect? Eu am facut pe dos, ca de obicei, mi-am schimbat viata dupa look-ul”.

Internautii au reactionat pozitiv la aceasta schimbare si i-au lasat mai multe mesaje de apreciere in sectiunea comentarii a postarii:„Te prinde foarte bine noul look. Ai fost si esti frumoasa in toate schimbarile pe care le-ai avut, dar in realitate cand te-am vazut esti inca mai frumoasa”, „Important sa va simtiti bine”, „Aratati ca o pustoaica de 16 ani”.

Diana Ballerini este o femeie de afaceri. Aceasta a divortat recent de antreprenorul italian Marco Ballerini. Cei doi au impreuna o fiica, Iris. Femeia de afaceri mai are un fiu din prima casatorie, pe nume Gabriel.

DIANA BALLERINI: „Curajul de a fi diferita este un adevarat act de  independenta” - VIP Magazin
Articole din aceeasi categorie