04.03.2024
„Eu trebuie sa le incerc pe toate”! Tatiana Maxian a avut parte de un incident amuzant in vacanta din Bali - VIDEO

Familia Maxian a fost intr-o vacanta in Bali, insa Tatiana Maxian a avut parte de un incident amuzant. Vezi in articolul de mai jos ce i s-a intamplat bloggeritei.

Tatiana Maxian este foarte transparenta cu fanii sai, iar atunci cand filma un room tour a unei vile in care au stat in Bali acesteia i sa intamplat un incident amuzant.

Intr-un InstaStory, Tatiana a scris in descriere: „Eu am reusit sa cad de pe acest leagan”.

„Omul nu le poate avea pe toate”. Ce-i lipseste cel mai mult Irinei Bivol - VIDEO

Mai apoi, bloggerita a publicat si secventa video din acel moment in care a cazut, iar in descriere a mentionat: „Daca eu astampar nu am. Eu trebuie sa le incerc pe toate”.

Ilie era cel care o filma, iar la inceput acesta o atentiona pe sotia lui sa nu se urce pe leagan. Tatiana nu a ascultat si a cazut jos, iar Ilie a bufnit in ras.

Noi detalii despre starea de sanatate a Laurei, tanara implicata in groaznicul accident de pe insula Bali. Vasile Macovei: „Trebuie sa vina parintii ei sa...” - VIDEO

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 210 mii de urmaritori pe Instagram. Este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie.

De ziua ei a primit in dar o masina de spalat! Ce reactie a avut Katy Black cand si-a vazut cadoul - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie