04.03.2024
„Omul nu le poate avea pe toate”. Ce-i lipseste cel mai mult Irinei Bivol - VIDEO

De ziua sa de nastere, Irina Bivol a fost sincera cu ea si cu fanii sai si a dezvaluit in platoul emisiunii O Seara Perfecta ce ii lipseste cel mai mult.

Irina Bivol a mentionat: „Omul nu le poate avea pe toate”, iar Anisoara a intrebat-o: „Ce nu ai tu, Irina?”

Fanii, socati de cum arata una dintre cele mai frumoase femei din lume fara machiaj - FOTO

Iar Irina emotionata fiind, ba chiar mai mult de atat si cu lacrimi in ochi a dezvaluit: „Probabil ca toata lumea isi da seama despre momentul asta. Asa este lasat pe fata pamantului ca fiecare om sa aiba umbra lui, ori eu inca nu am gasit-o pe cea care sa ma implineasca cu adevarat pe mine si eu inca o mai astept si eu sunt sigura ca Dumnezeu mi-a pregatit ceva foarte frumos in viata asta. Doar ca urmeaza, doar ca trebuie sa am un pic de rabdare, eu stiu va veni si iata precum a fost ziua de astazi,la fel de efervescenta si la fel de emotionanta va fi si persoana care vine spre mine” .

De ziua ei a primit in dar o masina de spalat! Ce reactie a avut Katy Black cand si-a vazut cadoul - FOTO/VIDEO

Fratii Irina si Anatol Bivol s-au nascut in satul Cojusna, raionul Straseni, Republica Moldova. In anul 1991 au devenit laureati ai concursului „Tinere talente” din Romania. Dupa concurs, Ion Suruceanu i-a invitat sa fie solisti ai formatiei „Real”, in care au activat pana in 1992. Repertoriul Irinei si a lui Anatol Bivol include piese nu doar in limba romana, ci si in limbile rusa, ucraineana, franceza, ivrit, gagauza, spaniola.

Noi detalii despre starea de sanatate a Laurei, tanara implicata in groaznicul accident de pe insula Bali. Vasile Mavovei: „Trebuie sa vina parintii ei sa...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie