03.03.2024
De ziua ei a primit in dar o masina de spalat! Ce reactie a avut Katy Black cand si-a vazut cadoul - FOTO/VIDEO

Katy Black isi sarbatoreste ziua de nastere. Bloggerita a implinit frumoasa varsta de 25 de ani.

De ziua ei de nastere, Katy Black a primit un cadou ingenios de la sotul ei. Cristian i-a oferit in dar o masina de spalat, dar si un buchet de flori. Cu toate acestea, Cebotari a recunoscut ca acesta nu este unica surpriza: „Cadoul lui Katy este inca pe drum. O sa fie un pic mai tarziu. Te rog frumos sa astepti”.

„Felicitari, draga mea”, a mai mentionat Cristian Cebotari in descrierea filmuletului care a adunat peste 11 mii de aprecieri.

Afacerea care a umplut-o de bani pe „cea mai frumoasa femeie din lume”! Se iubeste cu un roman celebru - FOTO/VIDEO

Totodata, la ai sai 25 de ani, Black a organizat o sedinta foto tematica.

Cristina Ich, moldoveanca care a cucerit intreaga Romanie. Cat castiga lunar

„Multi ani binecuvintati alaturi de cei dragi”, „La multi ani si va iubim”, „La multi ani fericiti”, „La multi ani fericiti si binecuvintati”, sunt cateva dintre felicitarile pe care le-a primit Katy.

Katy Black are 25 de ani si este una dintre cele mai populare bloggerite din Moldova. A devenit cunoscuta inca in 2015, atunci cand publica adesea filmulete amuzante impreuna cu fratele sau Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment, tanara se bucura de peste 320 de mii de abonati pe Youtube si 552 de mii de urmaritori pe Instagram. Ea este casatorita din 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Ei sunt foarte activi pe retelele de socializare. Cei doi sunt parintii a patru baietei, Eugen, Simon, Luca si Matei.

Articole din aceeasi categorie