04.03.2024
Noi detalii despre starea de sanatate a Laurei, tanara implicata in groaznicul accident de pe insula Bali. Vasile Macovei: „Trebuie sa vina parintii ei sa...” - VIDEO

In dimineata zilei de 20 februarie, pe insula Bali, un cuplu de moldoveni a fost implicat intr-un grav accident de circulatie. In urma celor intamplate, Marseli Mizerniuc a pierdut lupta pentru viata. Afla in articolul de mai jos noi detalii despre starea de sanatate a tinerei.

Cu cateva zile in urma, antreprenorul Constantin Morari, care de altfel era si prietenul lui Marseli Mizerniuc a oferit cateva detalii despre Laura.

„Laura este in stare stabila. Merge spre vindecare. Este constienta, dar are nevoie de mai multe zile pentru a se restabili. Este o perioada foarte grea pentru ea, dar cel mai important este ca e bine si e alaturi de noi. Te asteptam acasa”, a spus Constantin.

Aflat pe insula Bali, interpretul Vasile Macovei a vorbit si el recent pe Instagram despre starea de sanatate a tinerei care a fost implicata in tragicul accident.

Jamila, in lacrimi dupa ce a pierdut procesul „Eclerelor la tava”: „Tot timpul eram facuta proasta, retetele mele erau proaste” - VIDEO

„Am inteles ca se simte mai bine, multe detalii nu conosc. Cu siguranta vor mai fi multe detalii atunci cand ea va fi externata din spital. Stiu ca trebuie sa vina parintii ei sa o duca in alta tara, in alt spital”, a explicat Macovei.

De asemenea, Vasile Macovei a povestit ca il cunostea pe Marseli de mult timp.

In amintirea lui Marseli Mirzeniuc! Primele imagini de la ceremonia de ramas bun, din Bali - FOTO

Moldoveanul care se zbatea intre viata si moarte in urma unui grav accident din Bali, a murit la data de 28 februarie. Informatia a fost confirmata pentru PRO TV de cofondatoarea caritate.md, Svetlana Sainsus. Totodata, Sainsus a mentionat ca banii care au fost adunati pentru Marseli, vor fi directionati la alte cazuri de caritate.

Pe 27 februarie s-a produs o mobilizare record. In doar 12 ore, moldovenii au reusit sa colecteze o suma record de peste 200 de mii de euro pentru a-l salva pe Marseli Mazerniuc, un tanar care a suferit un grav accident, pe insula Bali. Baiatul a ajuns in stare extrem de grava, suferind mai multe fracturi si avea nevoie de o interventie la inima.

Articole din aceeasi categorie