07.09.2022
Asa nu i-ai mai vazut! Formatia Zdob si Zdub si fratii Advahov au lasat tinutele de scena acasa si au schimbat instrumentele muzicale pe cele de pescuit. Vezi cum s-au relaxat artistii intr-o zi linistita de vara: „Noi suntem pescari sportivi” - VIDEO

S-a incheiat o vara extrem de intensa pentru cei care ne-au dus trenuletul in toata Europa. La concerte, festivaluri si evenimente, Fratii Advahov si formatia Zdob si Zdub au cantat la greu. Au reusit si sa se relaxeze un pic, fiind practic sechestrati de familii. Intr-o zi, cat de cat libera, au mers la prins peste, iar reporterii ProTV i-au prins pe ei. 

Intr-o zi frumoasa, pe final de vara i-am prins pe artisti la pescuit.

„Trofeul de azi. Un carp frumos, va merge pe tigaie. Cred ca are vreun kilogram si ceva, dar nu are importanta”, a spus Vasile Advahov. 

Pescuitul e doar o placere, nu merg cu pungile pline acasa.

„Noi suntem pescari sportivi si daca ai prins, dai drumul la peste”, spune Roman Iagupov. 

De aceasta data, Roman a luat-o si pe sotia sa la pescuit. 

La 23 de ani va deveni mama pentru a treia oara! Chiar daca va avea din nou baietel, Katy Black isi doreste si o fetita. Ce destainuri a facut bloggerita: „Se aseamana cu sarcinile trecute, dar e diferita din cauza ca...” - VIDEO

„Carolina este o persoana foarte creativa. Si eu sunt creativ. Privim aceleasi filme despre arta, ascultam muzica, vorbim despre filosofie, despre viata”, a afirmat solistul trupei Zdob si Zdub. 

Carolina Iagupov ne-a povestit ca solistul trupei Zdob si Zdub e cu totul altfel acasa.

„Roman acasa e mult mai linistit decat pe scena. Pe scena el transmite toata energia publicului sau”, spune sotia solistului.

Sotia solistului este si designerul care a creat tinutele pentru Eurovision.

„Insasi piesa este foarte originala si textul ei la fel. Acolo se citeste un contrast, sunt doua tari diferite. Am vrut sa redau anume acest contrast. Contrastul dintre culorile care redau folclorul nostru si rock and roll”, a adaugat Carolina Iagupov. 

Dupa o vara extrem de aglomerata, baietii spun ca au apucat totusi sa mearga cateva zile si in vacanta.

„Sotia a plecat cu masina la mare in Grecia. Eu iubesc Grecia foarte tare, natura, marea. Dar eu veneam cu avionul, stateam cateva zile si plecam iarasi”, a explicat Roman Iagupov. 

Dar cum se odihneste Vasile Advahov acasa, inafara scenei? „Eu am o familie minunata, am doi copii foarte simpatici, foarte bravi. Si parca ma vad pe mine cu fratele in copiii mei, pentru ca ei se impaca foarte bine si se cearta foarte bine si se mai bat foarte bine si tin unul la altul. Am o atmosfera foarte calda acasa, am o sotie care ma intelege. Uneori imi place sa stau acasa, sa stau in pat, sa ma odihnesc, sa nu ies din casa deloc. Imi place sa merg la pescuit. Dar este important cu cine te duci la pescuit, pentru ca daca te duci cu cineva cu care in loc sa te odihnesti, te obosesti, atunci acela nu e pescuit si nu e odihna”, a mentionat instrumentistul. 

La 37 de ani are o silueta de invidiat! Svetlana Sainsus a dezvaluit care este secretul sau si cum a reusit sa slabeasca cu 7 kilograme in doar o luna: „Mi-am pus asa un scop sa arat bine la ziua mea” - VIDEO

„In familia noastra, tata mereu ne-a dus la mare si deja este ca o traditie. Eu am zis ca in fiecare an, avem timp sau nu, trebuie sa il gasim ca sa mergem cu familia la mare”, a adaugat Vitalie Advahov. 

Desi au trecut cateva luni de la Eurovision, artistii isi amintesc cu drag fiecare clipa pe care au trait-o in acea perioada. 

„Aveam mai putin de o clipa si Vasile imi zice: „Roman, rupem scena” si eu am zis: „Bine”. Pentru mine acele trei minute au fost ca 10 secunde”, spune solistul trupei Zdob si Zdub. 

Au stiluri diferite, insa „Trenuletul” i-a facut sa se gandeasca la o continuare a proiectului comun. 

„Este o chimie dintre Advahov si Zdob si Zdub, este o prietenie si o dorinta de a face muzica si de a crea. Este ceva frumos si foarte multa lume apreciaza ceea ce s-a primit si bineinteles ca ne dorim sa mai tinem acest proiect. Avem pregatite vreo 10 piese care dintre el vreo patru cu siguranta vor fi hituri”, spune Vasile Advahov. 

Iata masina - iata blondina! Anisoara Loghin - provocata sa conduca un Bentley. Vezi ce emotii a trait prezentatoarea: „Pentru mine nu conteaza atat de mult marca” - VIDEO

Pana auzim hiturile, artistii au un mesaj pentru Pro TV la 23 de ani.

„Cu aceasta ocazie vrem sa felicitam ProTv care in septembrie implineste 23 de ani. La multi ani, sunteti o televiziune tare, faceti stiri bune si tot asa sa o tineti inainte. Multumim pentru sustinerea pe care o acordati artistilor. Hei ho, let’s go, trenuletul nostru merge inainte”, au spus artistii.

Articole din aceeasi categorie