30.11.2022
Este tanara, talentata si foarte ambitioasa! Cunoaste-o pe Camelia Ursu, o interpreta incepatoare, care viseaza la o cariera de succes: „Am facut liceul de muzica la Piatra Neamt si nu am vrut sa renunt definitiv la acest hobby” - VIDEO

Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, in premiera, a fost interpreta Camelia Ursu. Tanara a interpretat noua sa melodie, pe care a lansat-o recent si care se numeste „Filmul tau”. Mai multe despre Camelia afla in interviul de mai jos. 

Camelia Ursu nu a mai fost niciodata la emisiunea O Seara Perfecta. Cand a vazut-o pentru prima data, Anisoara Loghin a ramas placut impresionata, caci tanara este foarte inalta. „Ma bucur sa te cunosc. Sa stii ca eu azi am petrecut ceva timp ca sa ma documentez despre tine. Tu nu ai mai fost niciodata la noi si ma uitam la paginile tale de Instagram, Facebook. Si cand te-am vazut intrand in studio, stii care a fost reactia mea? Ca esti prea inalta. Nu m-am asteptat ca o sa fii atat de inalta”, a afirmat Anisoara Loghin. 

„Asta este cartea mea de vizita. Inaltimea pentru toti este socanta. Pe retelele sociale oamenii nu ma vad in intregime si cu adevarata mea inaltime. Si cand le spun ca am 1.80 cm toti sunt socati. Cu tocuri, ajung si la 1.90 cm”, a explicat Camelia Ursu. 

Nu mai sunt prieteni? Afla de ce Ina Terescenco nu a fost prezenta in acest an la ziua de nastere a lui Johy Davis - VIDEO

In cadrul emisiunii, interpreta a venit cu o premiera. Aceasta a lansat recent o melodie, care se numeste „Filmul tau” si are si un videoclip oficial. Pentru clip, tanara si-a ales un partener inalt si chipes. „E un actor destul de inalt si foarte talentat. M-am simtit descatusata alaturi de el, fiind pentru prima data cand filmez un asemenea videoclip cu regia in spate. El m-a ajutat sa intru in rolul meu si am inteles, din feedbackul pe care l-am primit, ca m-am descurcat”. 

Prin aceasta melodie, tanara isi face lansarea in muzica usoara. „Este prima mea piesa, compusa in totalitate de mine. Anul trecut am compus-o. I-am dat viata in aceasta vara. Nu m-am asteptat la un astfel de impact, lumea chiar s-a regasit in ea. Pentru mine e un mesaj destul de matur si puternic in spatele acestei piese. Nu stiu daca toti au trecut prin astfel de experiente ca sa-l poata intelege”. 

Un deceniu de seri perfecte! Artisti, prieteni si partenerii fideli au savurat dintr-o atmosfera de basm pe canapeaua din studioul O Seara Perfecta, care a fost mutata intr-un local: „Atunci cand se aduna oamenii buni nu are cum sa nu iasa ceva frumos” - VIDEO

Totusi, piesa nu este despre ceea ce a trait tanara. „De fapt mesajul este putin mai profund. Dar nu vreau la moment sa intru in acest subiect. Este o experienta pe care am vazut-o si m-a inspirat”. 

Camelia Ursu are 19 ani si este originara din satul Drasliceni. „Invat in Romania de ceva timp, la Cluj. Acum sunt in anul doi. Fac doua universitati. Sunt studenta la facultatea de Relatii Publice si la muzica, nu am lasat-o. Am facut liceul de muzica la Piatra Neamt si nu am vrut sa renunt definitiv la acest hobby al meu. Sper ca in viitor va fi ceva mai mult si muncesc pentru asta. In acelasi timp, am vrut sa mai experimentez si altceva, sa stiu ce inseamna si alte domenii, pentru ca sunt o persoana care ma mulez foarte repede unor situatii si joburi noi”. 

Pe langa muzica usoara, Camelia o prefera si pe cea populara. „Nu am renuntat definitiv la ea, este o placere a sufletului meu. Voi lansa si o piesa populara. Nu sunt foarte stabila din punctul acesta de vedere. Le-am studiat pe amandoua. Este greu sa studiezi doua tipuri de muzica total diferite. Muzica populara isi are floricelele sale, muzica usoara la fel. Insa eu cred ca un artist trebuie sa guste din fiecare, pentru a intelege care i se potriveste”. 

Muzica nu tine de granite si hotare. Tanara sustine ca ar vrea sa se lanseze mai mult pe piata din Romania, insa totul va veni cu timpul. „Deocamdata pot spune ca publicul meu este 50% moldoveni si 50% romani. Acum eu ma vad si aici si acolo. In viitor eu nu stiu cum va fi, dar tinand cont ca sunt acum acolo, as vrea sa ma dezvolt pe piata din Romania”. 

Olga Tapordei a pornit intr-o noua expeditie la peste 12 mii de kilometri de casa! Vezi primele imagini din locatiile pe care a reusit deja sa le viziteze antreprenoarea - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie