29.11.2022
Olga Tapordei a pornit intr-o noua expeditie la peste 12 mii de kilometri de casa! Vezi primele imagini din locatiile pe care a reusit deja sa le viziteze - FOTO/VIDEO

Acum cateva zile, Olga Tapordei impreuna cu alte cateva persoane dornice de a descoperi locuri noi, au pornit intr-o expeditie numita Ultima Frontiera Galapagos.

„Astazi, 25 noiembrie, incepe exeditia noastra #UltimaFrontieraGalapagos. Va fi probabil cea mai plina de culoare si de viata de pana acum pentru ca arhipelagul Galapagos este probabil cel mai bogat si divers ca fauna loc de pe Terra.”, se arata intr-o postare publicata de catre Olga pe pagina sa de Instagram.

Expeditia a inceput, iar prima destinatie a Olgai este Costa Rica, acolo unde se afla deja a 5-a zi. Aceasta a reusit sa publice in mediul online cateva video-uri din calatorie.

Au dat totul din casa! Anisoara Loghin si Radu Ginsari au raspuns la cele mai provocatoare intrebari. Afla de la fotbalist ce il enerveaza cel mai mult la ea: „Sotia mea cand ma vede de dimineata, ma pune sa fac curat” - VIDEO

Dupa cateva zile in Costa Rica, vor urma 6 zile pe ocean. „Dupa care vom lua la rand cele mai interesante insule de acolo: Santa Fe, San Cristobal, Santa Cruz, Isabela Island, Genovesa Island, Espanola Island si vedem de ce ne mai ramane timp. Dupa care, inapoi spre Costa Rica si deja Europa par avia.”, a mentionat unul dintre colegii Olgai Tapordei din aceasta expeditie, Anatol Untura.

Catherine Zeta- Jones a dat detalii despre mariajul furtunos cu Michael Douglas

„4 zile ca 4 ani, imaginile vorbesc de la sine. P.S. Video bun de salvat si de facut in baza modelului, cu imagini proprii. Astept sa impartasi si voi cu mine momentele voastre.”, a scris Olga in descrierea unui video in care se da cu tiroliana prin cadurile din Costa Rica.

Scopul principal al expeditiei este vizitarea tuturor insulelor Galapagos. Insulele Galapagos sunt un grup de insule din Oceanul Pacific fiind administrate de catre Ecuador. Acestea sunt considerate „cel mai bogat si divers loc de pe Terra”.

Olga Tapordei este prima femeie din Moldova care a reusit sa cucereasca muntele Everest, de asemenea, aceasta este cunoscuta in mediul online avand o comunitate de peste 50 mii de urmaritori.

Articole din aceeasi categorie