01.03.2022
Este rus, dar nu sustine razboiul! Mot a publicat un mesaj emotionant pe pagina sa de Instagram: „Nu am niciun cunoscut in Rusia, Ucraina sau in intreaga lume care si-ar dori ca acest infern sa continue” - FOTO

Matvei Melnicov, cunoscut in special sub pseudonimul Mot este unul din cei mai populari artisti din Rusia. Alaturi de alte persoane publice, acesta a publicat un mesaj in mediul online in semn de solidaritate pentru poporul ucrainean.

„Nu imi vine sa cred ca in secolul XXI ne putem trezi dimineata, iar razboiul sa fi venit deja in orasele noastre, in casele noastre. Nu am niciun cunoscut in Rusia, Ucraina sau in intreaga lume care si-ar dori ca acest infern sa continue.”, a scris rapper-ul.

Totodata acesta a mai adaugat: „Noi toti ne rugam sa fie pace. Noi toti cerem pace. In numele prieteniei noastre de secole. In numele copiilor nostri.”

Sotul si familia Verei Brejneva se afla la Kiev si se ascund in subsoluri de bombardamente: „Acest razboi nu are sens!”. Mesajul disperat al interpretei

Printre alte vedete din Rusia care sustin si sunt solidari cu poporul ucrainean se numara: Valerii Meladze, Ivan Urgant, Maxim Galkin, Olga Buzova, Ecaterina Varnava, Ksenia Sobchak.

Postul rus de televiziune a negat zvonurile despre suspendarea emisiunii „Vecernii Urgant”

De asemenea, unele persoane publice din Federatia Rusa sunt pro operatiunii militare speciale din Ucraina. Printre ei se regasesc vedete ca Nikolai Baskov, Tina Kandelaki, Oleg Gazmanov.

La 24 februarie, Vladimir Putin a anuntat o operatiune militara speciala in Ucraina, informatia a generat multa panica in intreaga lume. 

Diana Voevutki - implicata trup si suflet in campaniile de ajutor a refugiatilor ucraineni: „Nu este vorba doar despre mobilizare, dar si despre faptul ca noi am inceput sa scoatem de acolo din interiorul nostru toata omenia posibila” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie