01.03.2022
Postul rus de televiziune a negat zvonurile despre suspendarea emisiunii „Vecernii Urgant”

Recent s-a vorbit in presa despre faptul ca populara emisiune ruseasca „Vecernii Urgant” nu va mai activa. Totul dupa ce moderatorul emisiunii, Ivan Urgant si-a exprimat parerea referitor la razboiul din Ucraina.

Despre inchiderea emisiunii a scris Ksenia Sobchak pe canalul sau Telegram. Cu toate acestea, la scurt timp canalul a negat acuzatiile care au aparut in presa.

„Este o minciuna. In prezent absolut toate emisiunile de divertisment nu sunt pe post. Suntem in regim de informare acum.”, a spus intr-un comunicat de presa, postul de televiziune.

In doar 3 zile a reusit sa colecteze aproape 1 milion de lei pentru refugiati, iar acum urmeaza sa gestioneze ajutorul. Ce spune Svetlana Sainsus despre intalnirea organizata de Maia Sandu cu mai multi influenceri la Presedintie - VIDEO

Recent, Ivan Urgant, alaturi de alti oameni celebri, a postat pe Instagram o imaginea cu fundal negru, unde a scris:„Frica si durere. Fara razboi”.

La 24 februarie, Vladimir Putin a anuntat o operatiune militara speciala in Ucraina, informatia a generat multa panica in intreaga lume. Mai multe vedete din intreaga lume s-au solidarizat cu razboiul din Ucraina si publica mesaje de sustinere.

Producatoarea emisiunii „Orel i Reshka” a publicat in mediul online numerele de telefon ale lui Nikolai Baskov, Tina Kandelaki si Oleg Gazmanov: „Nu le scrieti injuraturi, voi doar sunteti educati” - FOTO

Articole din aceeasi categorie