01.03.2022
Diana Voevutki - implicata trup si suflet in campaniile de ajutor a refugiatilor ucraineni: „Nu este vorba doar despre mobilizare, dar si despre faptul ca noi am inceput sa scoatem de acolo din interiorul nostru toata omenia posibila” - VIDEO

Mobilizarea pe care o vedem in aceste zile in tara noastra iti da fiori. Multa lume se implica total pentru ca ucrainenii care trec hotarul sa aiba macar cu o problema mai putin, iar unul dintre ei este Diana Voevutki, care a povestit mai multe intr-un interviu la emisiunea O Seara Perfecta.

Diana afirma ca ceea ce vedem acum este o redescoperire a Moldovei: „Eu nu cred ca cineva a prins asemenea timpuri, ma refer la cineva care este in viata acum sa vada tara noastra asa. Nu este vorba doar despre mobilizare, dar si despre faptul ca noi am inceput sa scoatem de acolo din interiorul nostru toata omenia posibila si am redevenit ceea ce trebuie sa fim.” povesteste ea.

Aceasta spune ca este grav faptul ca zilnic in Ucraina mor copii. „Pur si simplu nu se poate ca in era in care traim sa moara copii si in acelasi timp sa vedem oameni influenti, care au cate o armata de urmaritori si care se fac ca ploua. Ei posteaza tot felul de prostii si se fac ca nimic nu se intampla. Intr-adevar viata continua, dar nu asa ca pana acum si trebuie sa fim constienti de acest lucru. Trebuie sa lasam toate lucrurile undeva departe si sa vedem ce conteaza cu adevarat pentru ca maine putem fi noi acolo.”  ,a mai adaugat ea.

Dan Balan - alaturi de Ucraina! Ce imagine si mesaj a publicat artistul pe pagina sa de Instagram

Designerul a afirmat ca este bucuroasa si impresionata sa vada ca oamenii ofera din putinul pe care il au ei: „Oamenii simpli doneaza din ceea ce au ei pe acasa. Eu deschideam pachetele si imi tot stergeam lacrimile. Acolo erau doua pachete de cafea, unul de zahar, niste bomboane pe care le-au gasit sau un borcan cu compot, adica tot ce gaseau ei prin casa.”

Aceasta a tinut sa multumeasca tuturor oamenilor care se implica, care dau din putinul lor si sunt buni la suflet.

Stiai ca interpretul Igor Cuciuc are radacini ucrainene? Artistul este foarte mahnit din cauza razboiului: „Nu am crezut ca va fi atat de sever si de crud” - VIDEO

 

Articole din aceeasi categorie