01.03.2022
Sotul si familia Verei Brejneva se afla la Kiev si se ascund in subsoluri de bombardamente: „Acest razboi nu are sens!”. Mesajul disperat al interpretei

Vera Brejneva, in varsta de 40 de ani, este originara din Ucraina. Artista a scris despre ceea ce se intampla acum in tara sa. Vedeta a subliniat ca nu a impartit niciodata rusii si ucrainenii, dar acum a sosit momentul.

„Eu niciodata nu am impartit popoarele noastre. Nici cand am ajutat sute de oameni si copii. Nici cand am cantat pentru voi, cand v-am imbratisat si v-am facut fericiti. Mama si bunica mea sunt ruse. Tata si bunelul sunt ucraineni. Ambele popoare sunt radacinile mele si sangele meu. Eu m-am nascut si traiesc in Ucraina. Si acum la noi este strasnic. 

Fiecare ajuta cum poate! O sala de festivitati din Chisinau s-a transformat intr-un centru de cazare temporar pentru ucraineni. Tot de ce au nevoie refugiatii pentru a beneficia de ajutor este pasaportul - VIDEO

32% dintre abonatii mei sunt rusi. Eu doar vreau ca voi toti sa stiti adevarul. Si daca puteti face ceva, atunci faceti. Noi nu am crezut pana in ultimul moment, ca se va intampla asta. Dar uite ca deja de cinci zile, Ucraina este in razboi. Tot mai multi oameni sunt omorati. Tot mai multe case, scoli, gradinite sunt distruse. Au fost distruse cladiri importante, care asigura orasele si vietile oamenilor. Acum, eu sunt in siguranta cu copiii mei. Dar sotul si mama mea, familia surorii mele mai mici din Kiev se ascund in subsoluri de bombardamente. 

Pentru ca operatiunile militare acum merg la Kiev si la Jitomir, la Harkov, la Berdiansk, la Melitopol, la Herson, la Cernigov, la Odesa si la Kahovka si in alte orase si sate. Si fiecare ucrainean implora soldatii rusi sa nu vina. Acest razboi nu are sens. Nu are nici o scuza. Nu trebuie continuat. Opriti razboiul!!!”, a scris Vera Brejneva pe pagina sa de Instagram.

Articole din aceeasi categorie