04.10.2022
Se cunosc de mai bine de 15 ani, insa abia acum au decis sa colaboreze pe plan muzical! Formatia Sunstroke Project si Vladimir Fotescu vin cu o premiera spectaculoasa pentru toti fanii lor: „Vocile sunt diferite, insa talentul e acelasi” - VIDEO

In cadrul emisiunii O Seara Perfecta au fost invitati trupa Sunstroke Project si interpretul Vladimir Fotescu. Muzicienii au interpretat o noua melodie, care se numeste „Champagne”. Potrivit interpretilor, aceasta piesa este despre viata tuturor artistilor, care muncesc zi si noapte. 

„Eu am venit cu aceasta idee. A fost scrisa o melodie speciala pentru mine, la care eu m-am gandit ca v-a suna foarte bine impreuna. Plus ca am avut solicitari de la ascultatorii nostri, care ne intrebau mereu cand facem ceva impreuna. Am hotarat sa profitam, pentru ca avem aceleasi gusturi muzicale cumva si ne admiram reciproc creatiile”, a mentionat Vladimir Fotescu. 

Constantin Moscovici - 40 de ani de scena! Vezi cum a avut loc un concert inedit dedicat zilei sale de nastere, unde i-a adunat pe colegii de breasla: „Am pregatit o surpriza chiar si pentru mine, am incercat sa cant rock la nai pentru prima data in viata” - VIDEO

„Noi des ne intalnim la diferite evenimente si petrecem timpul impreuna foarte vesel. Ne-a venit ideea de a colabora, de a crea ceva. Vocile sunt diferite, insa talentul e acelasi. Noi mereu ne gandim sa facem ceva in stilul nostru, insa ceva nou”, Serghei Stepanov, instrumentist.

„Mereu ne intrebau oamenii de ce nu vrem sa facem un duet, pentru ca ambii avem voci bune. Vova a venit cu aceasta idee si ne-a placut”, Serghei Ialovitchi, interpret. 

Potrivit artistilor, aceasta piesa este despre viata lor. „Ba suntem la concerte, ba in drum, ba la evenimente. Este despre viata unui muzician, care la un moment se opreste, bea un pahar de sampanie si merge mai departe sa lucreze”. 

Andreea Bostanica a implinit 18 ani! Bloggerita a primit in dar un automobil. Vezi cum arata noul sau bolid: „Oficial pot sa ma mut in apartamentul meu, daca ma cearta mama” - FOTO/VIDEO

Melodia lor se numeste „Champagne”, iar cea mai scumpa sampanie pe care au reusit sa o bea interpretii este: „Moet & Chandon sau Dom Perignon. Sunt cateva sute de euro fiecare”. 

Artistii au recunoscut ca ei prefera mai mult sampania bruta. „Sampania nu trebuie sa fie dulce, ea trebuie sa fie bruta”. 

Iar cel mai neobisnuit loc in care ei au servit sampanie este: „Eu la cimitir”, a spus Vladimir. „Eu pot sa spun ca in Italia, cand am mers acolo. Nu este un loc neobisnuit, insa mi s-a intiparit in amintire. A fost frumos si era o atmosfera placuta”, a spus Serghei. 

In cadrul acestei veri, trupa Sunstroke Project a avut un turneu international. „Am reusit sa mergem in diferite tari, orase. A inceput de la Londra, am fost in Polonia. Inca nu s-a incheiat turneul. Am fost uimiti ca acei oameni ne cunosc melodiile, ne asteapta in tara lor. Ne place mult in Amsterdam, am fost si acolo si am avut mai multe concerte”. 

Vladimir, in aceasta vara, a avut grija de publicul de acasa. „Am avut evenimente. Am facut bani. Am o sotie si un copil si totul e bine”. 

Valerie Lungu - criticata in mediul online din cauza ca „este foarte slaba”! Vezi cum a raspuns bloggerita comentariilor rautacioase: „Ma pun sa mananc...” - FOTO

Prietenia lor dureaza deja de 15 ani. „Nu prea ne vedem in afara evenimentelor. Doar atunci cand discutam momentele organizatorice, dar ne cunoastem de mult timp. Am cantat la Sergiu la nunta. Parintii nostri se cunosc”. 

In aceasta toamna, baietii intentioneaza sa faca un videoclip pentru piesa lor si chiar se gandesc sa o lanseze si in limba romana. 

Articole din aceeasi categorie