19.05.2022
Este primul trenulet dulce din lume care a parcurs 3500 km! Alexandru Gutu s-a angajat sa duca trenuletul la Torino pentru a-i surprinde pe Fratii Advahov si formatia Zdob si Zdub: „Toti au fost foarte prietenosi si m-au ajutat sa transport tortul in siguranta” - VIDEO

El este cel care a urmarit tot drumul trenuletului. A ajuns cu el si in Italia, acolo unde a prins feeria concursului international „Eurovision 2022”. Invitatul din cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost Alexandru Gutu

De la Torino, trenuletul a ajuns si in platoul serilor perfecte. „Aici scrie ca „Am fost la Torino”. Trenuletul a facut tur retur si a mers pana la Torino si inapoi. Este primul trenulet dulce din lume care a facut 3500 km si s-a intors nevatamat acasa”. 

Trenuletul este facut dintr-un material mai deosebit. „Este facut dintr-un material Italian, o pasta de zahar, care se pastreaza destul de mult. Ea se foloseste pentru decor, il putem manca”.

Cantecul pe care l-au lansat a asteptat tocmai 4 ani! Mihaela Tabura si Valentin Butucel - marturisiri sincere despre muzica, copii si evenimentele ce urmeaza: „Da, am aflat sexul copilului...” - VIDEO

Tortul a fost mesterit de Ecaterina Dmitrieva, patiser artist.„Aici a fost altceva. Au fost Zdubii, Advahov, sute de moldoveni in Italia. Toti erau aproape. Era ceva natural pentru noi sa ii sustinem pe baieti. Cu Roman noi suntem prieteni de multi ani deja, suntem si cumatri”. 

Alexandru a fost cel care s-a angajat sa duca trenuletul la Torino. „Eu mai lucrez la o clinica si am rugat soferul de acolo sa ma duca pana la Iasi cu automobilul. De acolo am luat avionul, acolo el a stat in compartiment special frigorific. Cand am ajuns la Torino, in taxi am rugat sa fie dat la cel mai rece posibil”. 

Trenuletul a ajuns la reprezentantii moldovei vineri.„Nu stiu daca cunoasteti, dar vineri se mai organizeaza un eveniment, care nu este difuzat la televizor. Ei au vazut trenuletul cam la doua ore dupa aterizarea noastra. Am stat si eu la acel eveniment, am ascultat toti reprezentatii care au participat la concurs. Nu imi place sa spun „atmosfera incendiara”, insa chiar era asa. Cand vezi Eurovisionul pe micile ecrane e una, insa cand stai in tribuna, atmosfera este cu totul alta. E o energie atomica”. 

Care este parerea Zdubilor si a Fratilor Advahov despre locul obtinut, aprecierea pe care au avut-o si ancheta deschisa din cauza scandalului privind voturile juriului: „Acest concurs nici nu necesita juriu...” - VIDEO

„Eu cred ca oricare interpret care a participat la Eurovision a avut emotii mari. Fiecare avea o doza de stres si fiecare isi gaseste metoda de a se calma. Eu am vorbit cu baietii nostri inainte de show si le-am zis ca nu conteaza locul. Eu de fapt am prezis ca Moldova va fi pe locul 7, am si martori. Este un loc foarte bun dupa parerea mea. Este un numar norocos”. 

Cand reprezentantii Moldovei s-au intors acasa, Alexandru a organizat pentru ei o mica petrecere. „A fost foarte rau, s-au dezvatat a bea”, a glumit invitatul. „E clar ca tot a fost decent, a fost fain, s-au degajat, s-au odihnit. In Italia au avut multe repetitii, pregatire fizica, stres, iar aici s-au odihnit”. 

Esti unul dintre parintii care tresare atunci cand aude cuvantul „hepatita”? Medicul pediatru Dorina Agachi iti explica care sunt simptomele si masurile in cazul contractarii unei asemenea infectii hepatice „Sunt trei masuri de baza....” - VIDEO

Trenuletul va ramane pana cand acolo unde a fost produs, iar doritorii se pot fotografia cu el.

La final, Alexandru a venit cu un cadou si pentru ProTV. Omul de afaceri a adus doua eclere minunate, pe care scria „Hey, Pro! Let's go!”. 

Sursa FOTO/VIDEO: Facebook

Articole din aceeasi categorie