19.05.2022
Cantecul pe care l-au lansat a asteptat tocmai 4 ani! Mihaela Tabura si Valentin Butucel - marturisiri sincere despre muzica, copii si evenimentele ce urmeaza: „Da, am aflat sexul copilului...” - VIDEO

Un cantec care a asteptat tocmai 4 ani pentru a fi scos au adus invitatii emisiunii O Seara Perfecta Mihaela Tabura si Valentin Butucel. De ce a durat atat de mult au povestit chiar ei. 

De curand, Valentin Butucel si Mihaela Tabura au lansat o melodie noua. Acestia au asteptat mult timp pentru a lansa aceasta melodie, iar intr-un final au obtinut un rezultat pe masura asteptarilor: „Cumva cand am facut acel cvartet Diamanta avea duet si cu Valentin si cu Andrei, dar eu nu aveam niciun duet. Am zis atunci cu Valentin sa facem un duet si ramanea sa gasim melodia. Am gasit aceasta idee, melodia fiind una pe care am cantat-o prima data cand am iesit in scena. Pana am dat melodia la aranjare, la orchestrare, pana am primit acordul de la doamna Larisa Arseni, pana am filmat, o jumatate de clip l-am filmat in septembrie anul trecut, jumatate acum, adica cumva s-a muncit mult pentru a iesi un produs frumos.” , spune Mihaela.

Care este parerea Zdubilor si a Fratilor Advahov despre locul obtinut, aprecierea pe care au avut-o si ancheta deschisa din cauza scandalului privind voturile juriului: „Acest concurs nici nu necesita juriu...” - VIDEO

Firea vulcanica a Mihaelei si temperamentul linistit al lui Valentin s-au potrivit perfect pentru colaborare: „Suntem compatibili. Eu sunt o fire mai vulcanica, el daca vede ca sunt asa, tace. De asemenea si eu daca vad ca el nu vrea asa, eu ma linistesc.” , a mai adaugat artista.

Totusi artistii sustin ca muzica populara de calitate, in Republica Moldova este mai putin apreciata, iar o mare parte din publicul si urmaritorii lor sunt de peste Prut si in general din diaspora.

Mihaela Tabura a anuntat de curand ca este insarcinata. Aceasta insa nu doreste sa discute foarte multe la acest subiect intrucat in curand va intra in studio cu o melodie frumoasa despre toata perioada minunata pe care o traieste acum.

Horoscop 19 mai 2022. Zi tensionata pentru indragostiti: unii nativi isi vor cunoaste sufletul pereche la job, altii se vor desparti

Totusi Mihaela sustine ca are parte de o sarcina foarte usoara, dar starile depresive isi fac aparitia.

De asemenea, Mihaela sustine ca de cand a aflat ca este insarcinata nu si-a mai luat alte evenimente, pentru ca urmeaza o vara plina de activitati si ceremonii in Romania.

Cameron Diaz, adevarul despre rolul de parinte. Actrita recunoaste ca si-a pierdut rabdarea de cateva ori: „Si mami e om!”

La acest subiect se poate lauda si Valentin Butucel. Dupa 13 ani de asteptare, acesta a fost binecuvantat cu un copil, iar aceasta este cea mai mare realizare pe care o poate trai un om. 

Articole din aceeasi categorie