18.05.2022
Care este parerea Zdubilor si a Fratilor Advahov despre locul obtinut, aprecierea pe care au avut-o si ancheta deschisa din cauza scandalului privind voturile juriului: „Acest concurs nici nu necesita juriu...” - VIDEO

S-au dus cu Trenuletul la Eurovision si au revenit tot cu el. Reprezentatii Moldovei la Eurovision au ajuns acasa cu multe aplauze si voie buna. Baietii au fost intampinati la gara din Chisinau, acolo unde a rasunat si piesa care ne-a plasat pe locul 7. Care au fost primele declaratii ale Zdubilor si fratilor Advahov vedem in reportajul marca O Seara Perfecta. 

Trenuletul Zdubilor si fratilor Advahov a ajuns ieri la Chisinau. Pe peronul garii reprezentatii Moldovei au fost intampinati cu aplauze.

Au facut intreaga Europa sa cante in limba romana, fapt pentru care se mandresc: „Toata Europa, toata lumea a cantat in limba romana si s-a distrat alaturi de noi. Noi cu asta ne mandrim cel mai mult”, spune Vasile Advahov.

La Torino artistii au recunoscut ca s-au simtit extraordinar: „Noi ne-am simtit acolo ca acasa. Am petrecut timpul frumos cu oamenii din Moldova, dIn Romania, din Europa.”, a mai adaugat solistul Trupei.

„Filtrele si efectele de frumusete ar trebui sa fie ilegale!” Divele photoshop-ului au uimit internetul atunci cand s-au filmat fara filtre si machiaj. Video-ul a acumulat peste 4 milioane de vizualizari in doar cateva ore - VIDEO

Munca care a stat in spatele pregatirilor pentru Eurovision a fost una colosala, spun artistii: „A fost o munca enorma, eu am si slabit daca va uitati la mine. Este o munca pe care nu o vedeti, dar intr-adevar s-a muncit foarte mult.”, a mai adaugat instrumentistul Vasile Advahov.

Nu conteteaza locul pe care l-au obtinut, dar faptul ca au ajuns la inimile oamenilor. 

In acest an au fost anulate voturile juriului din sase tari, inclusiv a Romaniei, care de fapt au oferit tarii noastre 12 puncte. 

Pentru prima data si Romania a primit zero puncte din partea tarii noastre: „Participarea Moldovei la Eurovision-ul de la Kiev din anul 2005 s-a lasat la fel cu scandal, pentru ca noi n-am dat 12 puncte Romaniei. Eu imi aduc mereu aminte situatia de dupa Eurovision-ul 2005, eu stateam si n-aveam niciun cuvant. Atunci eu am zis, dragii mei, eu personal dau 12 puncte pentru ca sunt un om simplu, sincer, deschis si am viziuni largi. Ce tine de juriu, puncte si politica asta nu e despre noi.” , a mai adagat Roman. 

Punctajele oferite de juriul de la Chisinau au fost dur criticate, astfel pe acest caz a fost deschisa o acheta. 

Esti unul dintre parintii care tresare atunci cand aude cuvantul „hepatita”? Medicul pediatru Dorina Agachi iti explica care sunt simptomele si masurile in cazul contractarii unei asemenea infectii hepatice „Sunt trei masuri de baza....” - VIDEO

Zdubii si Fratii Advahov promit proiecte interesante si pentru viitorul apropiat, iar noua nu ne ramane decat sa asteptam noutatile frumoase de la ei. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie