16.10.2024
Un nou succes pentru Frații Advahov! Au fost desemnați cetățeni de onoare ai Chișinăului - FOTO

Cultura și tradițiile au fost în centrul atenției în PMAN (Piața Marii Adunări Naționale, de Hramului Orașului). Mii de oameni au venit în inima capitalei să cînte și să danseze alături de îndrăgiți interpreți de muzică populară și ușoară. Tot de Ziua Chișinăului, Frații Advahov au primit titluri onorifice.

Chiar pe scena din PMAN, Vasile și Vitalie Advahov au fost desemnați Cetățeni de Onoare ai Chișinăului, distincție acordată pentru contribuția importantă a celor doi artiști la promovarea Capitalei.

Frații Advahov au fost desemnați cetățeni de onoare ai municipiului Chișinău

„Este o onoare pentru noi. În continuare vom contribui la dezvoltarea culturii din Chișinău și din țară”, a spus Vasile Advahov după ce a primit titlul.

De asemenea, în cadrul emisiunii O Seară Perfectă, cei doi frați au mai menționat:

 „Pentru noi este o onoare să ai așa titlu, vrem să mulțumim, noi ne simțim onorați. Toate aceste titluri ne obligă să facem lucruri și mai frumoase, de aceea acum trebuie să ne gândim ce trebuie să facem pentru Chișinău și mai bine”.

Vasile si Vitalie Advahov au primit titlul - Cetateni de Onoare ai  Chisinaului - VIDEO

Frații Advahov sunt un duo moldovenesc de muzică populară, format din frații Vasile și Vitalie Advahov. Duo-ul a fost fondat în 2005 și are sediul la Chișinău. Alături de Zdob și Zdub au reprezentat Moldova la Eurovision Song Contest 2022 de la Torino, Italia, cu piesa „Trenuletul”. 

SURSA FOTO: PRO TV CHIȘINĂU, GOOGLE

Articole din aceeasi categorie