16.10.2024
A slăbit 20 de kilograme şi arată ca la 20 de ani! Andreea Marin, despre cum a scăzut în greutate atât de mult, în doar un an și jumătate - VIDEO

Andreea Marin, una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc, trece printr-o transformare spectaculoasă în ultimele luni. Fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize” are câteva secrete de frumuseţe pe care le recomandă tuturor femeilor. Ce rutină are vedeta la aproape 50 de ani, cum a slăbit 20 de kilograme, dar şi ce spune despre relaţia fiicei ei, află din cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

„Nu am vreun secret, tot ceea ce fac, mărturisesc, fie pe canalele mele de social media, fie în interviuri. În ultimii doi ani mi-am reechilibrat viața”, a spus Andreea Marin, prezentatoare.

Un nou succes pentru Frații Advahov! Au fost desemnați cetățeni de onoare ai Chișinăului - FOTO

Marin se bucură acum de o siluetă admirabilă, după ce a reuşit să slăbească 20 de kilograme într-un an şi jumătate. „Fiind pasionată de muncă, dormeam mult mai puțin și asta m-a dezechilibrat, mi-a dezechilibrat sănătatea, am început să mănânc la ore care nu sunt în regulă și uite așa, am pus 10 de kilograme la un moment dat. Acum le-am dat jos și deodată am dat jos și 10 ani. De asemenea, multe probleme de sănătate se reglează odată cu pierderea în greutate, cu sportul. Las loc și pentru micile plăceri ale vieții. Atunci iutam că trebuie și să trăiesc, nu doar să muncesc și să alerg după realizări”, a explicat vedeta de peste Prut.

În timp, prezentatoarea a descoperit care tip de sport i se potriveşte cel mai mult: „Pilates! Am acasă un mic spațiu unde fac mișcare. Am mici greutăți, bandă de alergat, bicicletă”.

Andreea Marin a spus și care este părerea ei despre relaţia fiicei sale în vârstă de 16 ani, Violeta Bănică. „Fiica mea nu are iubit, are pieten, suntem la o vărstă în care nu vorbim acești termeni. Nu e cazul încă! Amândoi sunt adorabili. Susțin dragostea lor pentru că, este atât de frumoasă și îmi amintește de cele mai pure momente din viața mea de adolescentă”.

Pamela Anderson, plină de rafinament pe străzile din New York. Cum a fost surprinsă de paparazzi - FOTO

Prezentatoarea a recunoscut şi care sunt plăcerile vieţii ce o fac cu adevărat fericită. „Să petrec mai mult timp cu cei dragi mie, cu fiica mea, cu partenerul meu de viață, cu oameni frumoși, prieteni, cu cărțile mele, cu pianul. Îmi place să merg la teatru”, a notat Andreea Marin.

Andreea Violeta Marin este o jurnalistă și prezentatoare de televiziune din România, moderatoare a emisiunii „Surprize, surprize” difuzată din 1999 și până în 2007. A fost jurat în emisiunea Uite cine dansează!, difuzată de postul de televiziune Pro TV. 

SURSA FOTO: INSTAGRAM/andreeamarinromania

Articole din aceeasi categorie