17.03.2023
Este pasionata de ceea ce face! Tatiana Spinu si-a tradus romanul „Suflete arse” in limba engleza: „Imi doresc ca romanele mele sa fie citite nu de mii de femei, dar de milioane” - VIDEO

In 2022 a avut 50 de evenimente de lansare a cartii, toate in Republica Moldova. Cum e posibil asta, a povestit chiar romanciera Tatiana Spinu, invitata emisiunii O Seara Perfecta.

„Chiar nu m-am asteptat ca o sa devin intre timp scriitoare, dar asta a venit foarte natural in viata mea si ma bucur foarte mult pentru ca intr-adevar simt dragostea din partea cititorilor mei. Mai mult cititoare, dar sunt si cititori si asta este extraordinar. In anul 2022 am mers prin 10 raioane ale tarii si am facut cunostinta cu foarte multi copii, elevi, profesori si nu doar. Datorita cartilor mele am cunoscut oameni minunati.”, a mentionat Tatiana.

Rihanna, exemplu de mamica cool. Cum a iesit imbracata la o plimbare cu ASAP Rocky

Spinu a povestit ca este foarte bucuroasa ca in romanele ei se pot regasi atat adolescentii, cat si oamenii mai in varsta. „Eu atunci cand am lansat primul meu roman in 2017 credeam ca cititorul meu o sa fie undeva intre 20-30 de ani, dar in 2022 am inteles ca cititorul meu poate fi si un copil de clasa a V-a, dar si o femeie de 60+.”

Daniela Costetchi si-a facut operatie estetica de marire a sanilor! Vezi ce a publicat bloggerita de pe patul de spital - VIDEO

Pe langa faptul ca face ceea ce ii aduce placere, romanciera este si o adevarata motivatie pentru tanara generatie. „Am observat ca eu sunt o motivatie pentru tanara generatie. O fetita mi-a spus: <<Mie nu prea imi place sa citesc, dar vreau sa invat bine si m-ati motivat si vreau sa citesc mai multe.>> Pentru un elev poate fi o zi foarte importanta.”, a spus Spinu.

De asemenea, Tatiana este si studenta la Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice. „Fac al doilea master. Eu in 2007 am intrat acolo, locul in care m-am dezvoltat foarte mult. Acolo mi-am dezvoltat lumea interioara. Mi-am facut liceta si masteratul si am plecat de acolo, dar am vrut sa revin. Mi-a sugerat domnul Constantin Schiopu ca ar fi bine sa mai fac un master si chiar am fost o idee geniala.”, a povestit scriitoarea.

Dupa ce va finaliza masteratul, romanciera vrea sa-si continue studiile si sa faca si doctoratul. „O sa merg si la urmatoarea etapa. Planuri am foarte mari.”

Ce purtam si ce nu in anul 2023? Stilista Xenia Bugneac: „Femeile dupa varsta de 30 ar trebui sa opteze pentru...” - VIDEO

„Acum la cartea <<Suflete Arse>> am facut traducere si acum este la redactare. Fac chestia asta peste hotare pentru ca vreau sa fie o engleza buna si inteleasa peste hotare. O sa lansam toate romanele si in Romania si am planuri foarte mari. Imi doresc ca romanele mele sa fie citite nu de mii de femei, dar de milioane.”, a recunoscut Tatiana Spinu.

Tatiana Spinu este o interpreta si scriitoare din Republica Moldova. Printre cele mai cunoscute romane scrise de ea se numara „Parfumul scrisorii tale” si „Suflete arse”. 

Articole din aceeasi categorie