17.03.2023
Rihanna, exemplu de mamica cool. Cum a iesit imbracata la o plimbare cu ASAP Rocky

Este deja cunoscut faptul ca stilul vestimentar al Rihannei din timpul sarcinei intra la categoria cool si indraznet. Daca la primul copil si-a etalat burtica de gravida in cele mai scandaloase si decupate tinute,  a doua sarcina nu face exceptie. Iata cum s-a imbracat in timpul unei plimbari cu ASAP Rocky.

Cantareata de 35 de ani si partenerul ei, ASAP Rocky, in varsta de 34, au fost surprinsi zilele trecute in timpul unei plimbari pe strazile din Los Angeles si, ca intotdeauna, tinuta artistei a iesit in evidenta. Insarcinata pentru a doua oara, Rihanna si-a expus burtica de gravida intr-un pulover albastru, cu dungi rosii, pe care l-a prins in zona bustului tocmai cu scopul de a-si lasa la vedere abdomenul aflat in crestere.

Tinuta lejera a fost completata de o pereche de blugi largi, o geanta Louis Vuitton si ghete. Pe acelasi stil vestimentar a mers si ASAP Rocky, a carui atentie a fost indreptata in totalitate asupra iubitei sale.

Iesirea Rihannei vine la putin timp dupa ce si-a socat fanii cu aparitia de la Super Bowl, unde, nu doar ca a cantat dupa o pauza indelungata, dar a si dat vestea ca este insarcinata pentru a doua oara, la 9 luni dupa ce a nascut un baietel. Imbracata intr-o tinuta rosie, cantareata a dezvaluit discret ca este insarcinata cand si-a descheiat salopeta si s-a mangaiat pe pantec. 

Articole din aceeasi categorie