17.03.2023
Ce purtam si ce nu in anul 2023? Stilista Xenia Bugneac: „Femeile dupa varsta de 30 ar trebui sa opteze pentru...” - VIDEO

Vrei sa fii stilata in 2023? Xenia Bugneac iti spune la ce haine si incaltari trebuie sa renunti, dar si ce ar fi bine sa ai in garderoba ta si cui ii este dedicat anul curent.

„Stofa cu o tenta metalizata estre trendul anului 2023. Marii experti in fashion zic ca platformele incet, incet vor iesi din decorul tendintelor, spre sfarsitul anului 2023. Daca aveti acasa platormele nu renuntati definitiv la ele, pentru ca, moda este ciclica.”, a spus stilista Xenia Bugneac.

Daniela Costetchi si-a facut operatie estetica de marire a sanilor! Vezi ce a publicat bloggerita de pe patul de spital - VIDEO

Xenia a ramas uimita la cat de stilati sunt europenii: „Eu am activat ca lector stagiar la Universitatea de Stat si am avut opurtunitatea sa merg in Suedia. In anii 2004/2005, a fost pentru prima data cand mi-am deschis viza in Suedia si nestiind ca Europenii nu pun mare accent pe haine, mi-au parut femeile foarte ingrijite, imbracate bine.”

„Investitia in incaltari, este o recomandare a mea, pentru ca poti opta pentru un maiou mai simplu, din mass-market, cum ar fi Zara, iar daca ai o pereche de incaltari bune, ele rezista in timp. Sunt recomandabili pantofii stiletto.”, a spus Bugneac.

Xenia nu recomanda procurarea incaltarilor din mass-market: „Cand eram in concediul de maternitate si nu aveam atat de multe iesiri, puteam sa iau o pereche de incaltari stiletto din mass-market. Mi-a dat seama ca e o idee foarte proasta, pentru ca, in primul rand e discomfort. Cand incaltarile iti provoaca discomfort, deja nu te mai simti bine si respectiv le-am donat, dar aratau extrem de bine.”

Stilista a spus ca opteaza petru culorile deschise: „In garderoba mea, 90 de procente din outfituri sunt in culori deschise. Albul si bejul predomina.”

Moment de sinceritate! Afla ce ar face Catalin Lungu daca ar afla ca a fost inselat, dar si ce calitati apreciaza cel mai mult la iubita sa, Ana Cernicova: „Eu sunt de parere ca...” - VIDEO

„Anul 2023 este anul femeii shick. Tot ce este transparent este in moda. Sutienii purtati cu sacoul dechis. Anul 2023 e o reinventare a modei din 2000. Deci, aceeasi blugi cu talie joasa.”, a relatat Bugneac.

O concurenta de la American Idol i-a amuzat pe jurati cu vocea ei pitigaiata. Nimeni nu s-a asteptat la ce a urmat dupa

Xenia a spus care sunt antitrendurile pentru anul 2023: „In prim plan eu as remarca fustele mini. Anul acesta vin in tendinta fustele maxi, futele cu taieturi, fustele midi. Mini se poarta dar mai putin. Puteti sa o asortati cu un sacou. La incaltari e simplu trebuie de renuntat la incaltarile care nu arata fresh. Trendurile din 2022, au migrat si in 2023. Femeile dupa varsta de 30 ar trebui sa opteze pentru minimalism mai mult. Blugii skinny, in special astia rupti sau cu talie lunga, este un total antitrend. Inlocuitii cu blugii cu talie joasa.”

Articole din aceeasi categorie