13.05.2022
Este om de afaceri, dar ii place sa restaureze masini! Mihai Dicusar a renovat un Chevrolet Malibu Clasic care are deja 43 de ani. Vezi cum arata automobilul: „Ruby a filmat un clip in masina aceasta” - VIDEO

E pasionat de lucrurile vechi, in special sa le dea a doua viata. De aceea cand a vazut un Chevrolet Malibu Clasic din 1979 care era parasit de ani buni, omul de afaceri Mihai Dicusar si-a propus sa faca astfel incat sa conduca masina. Ceea ce candva era o bucata de fier, acum este o masina extrem de frumoasa, dar si confortabila. Vezi cum arata acum automobilul intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Este o bijuterie pe patru roti si ii apartine omului de afaceri Mihai Dicusar. Un Chevrolet Malibu Clasic din 1979 in care barbatul a investit timp, dar si bani. Urci la volan, bagi in casetofon o caseta cu muzica retro si te teleportezi in anii 80.

Pana sa ajunga in proprietatea lui Mihai, masina a stat ani buni parasita sub un gard. Pasionat de lucruri vechi, Mihai si-a dorit sa-i ofere o a doua viata acestei masini.

Adele si Rich Paul se muta impreuna. Cum arata proprietatea de 58 de milioane de dolari din Beverly Hills

„Vazand-o acoperita cu verdeata, stand deja acolo de zeci de ani am spus ca o cumpar. M-a costat o mie de euro. Cu asta s-a inceput. Nu am stiut ce o sa fie mai departe.”, a povestit Dicusar.

Au urmat investitii in restaurarea masinii. Marea majoritate a pieselor au fost comandate din America, acolo unde a fost fabricata aceasta masina. Mai mult, Mihai si-a dorit sa-i schimbe si culoarea.

Se afla in cel mai scump hotel din lume si urmeaza sa se lanseze pe piata internationala! Interpreta Iuliana Beregoi, la un pas distanta de a lansa o piesa in limba engleza. Vezi detaliile oferite de artista: „Totul va fi in alt stil, diferit...” - VIDEO

„Surprizele au fost multe, au fost fel de fel de investitii. I-am facut cutia, motorul si incetul cu incetul am inceput sa reparam totul. Practic fiecare element din masina este deja restaurat. Culoarea initiala a fost fara gust. Era un cafeniu, argintiu, dar nu i se potrivea. Noi am schimbat culoarea.”, a adaugat omul de afaceri.

Masina atrage atentia trecatorilor, dar si a artistilor. „Cantareata Ruby a filmat un clip si masina a aparut in niste circmustante tare frumoase. Apoi masina a aparut intr-un alt videoclip a interpretului Maslitchi. Si Kapushon m-a rugat sa i-a masina. El mi-a spus: „Uite, vrem sa facem la aeroport un clip.” Chiar ma bucura faptul ca ajuta macar la ceva. Si lui Emilian Cretu ii place sa circule cu ea.”

Chiar daca are 43 de ani, masina are practic toate dotarile. „Functioneaza aproape toate electro-scaunele. Electro-sticlele si aparatul cu aer conditionat. Cutia automata. Motorul este 4.3 benzina.”, a spus Mihai.

Tany Vander - de nerecunoscut dupa cea mai recenta schimbare de look! Vezi cum arata bloggerita cu noua sa tunsoare - FOTO

A investit o suma frumusica in restaurarea masinii, Mihai insa nu regreta acest lucru, mai ales ca rezultatul a intrecut asteptarile.

„Investitia pe parcurs a ajuns la undeva 15 mii de euro. Nu m-am asteptat, sa stiut nu ma apucam. Acum deja nu-mi mai pare rau totusi. Acesta o sa fie ca un talisman ca o sa-l trimit mai departe copiilor.”, a mentionat in cele din urma barbatul.

Articole din aceeasi categorie