12.05.2022
Tany Vander - de nerecunoscut dupa cea mai recenta schimbare de look! Vezi cum arata bloggerita cu noua sa tunsoare - FOTO

Nu ii este frica sa experimenteze atunci cand vine vorba de par. A fost cu parul scurt, lung, blond, saten si brunet, insa cu breton nimeni nu s-ar fi asteptat sa o vada.

Recent, pe pagina sa de Instagram, Tany a publicat cateva fotografii care au fost facute la un salon de frumusete din capitala.

Decizia luata de Elina Svitolina, sportiva care are „inima sfasiata” din cauza razboiului din Ucraina

Bloggerita a postat mai intai o imagine inainte de schimbarea neasteptata si una imediat dupa.

„New haircut” in traducere „Tunsoare noua”, a scris Tany Vander in descrirea fotografiei.

Sunt convinsi ca muzica uneste popoarele! Ce au povestit Zdubii si Fratii Advahov despre sentimentele pe care le-au trait pe marea scena de la Eurovision: „Prin aceasta piesa am incercat sa retraim viata pe care am avut-o noi in copilarie” - VIDEO

Pe langa schimbarile ce pot fi efectuate la saloanele de frumuseste, bloggerita nu ezita sa apeleze si la medici plasticieni sau cosmetologi. Reamintim ca acum cateva luni, Tany si-a marit fesele. Ea a afirmat ca marirea feselor cu acid hialuronic este similara cu o injectie impotriva ridurilor. Se efectueaza sub anestezie locala si nu necesita spitalizare.

Tany Vander este casatorita cu omul de afaceri, Vasiliy Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor - Adam. 

Articole din aceeasi categorie