13.05.2022
Adele si Rich Paul se muta impreuna. Cum arata proprietatea de 58 de milioane de dolari din Beverly Hills

Adele si iubitul ei s-au mutat intr-o casa de 58 de milioane de dolari din Beverly Hills.

Adele a confirmat ca s-a mutat cu iubitul ei,Rich Paul, dupa un an de relatie si a publicat o fotografie cu ei in fata noii lor case. Proprietatea din Beverly Hills a apartinut actoruluiSylvester Stallonesi valoreaza nu mai putin de 58 de milioane de dolari si a stat pe piata imobiliara o buna parte a anului.

Tany Vander - de nerecunoscut dupa cea mai recenta schimbare de look! Vezi cum arata bloggerita cu noua sa tunsoare - FOTO

Cantareataa distribuit o serie de fotografii alaturi de iubitul ei, Rich Paul, inclusiv una in care amandoi au tinut in mana cheile locuintei lor. In ianuarie, s-a afirmat ca solista a cheltuit „58 de milioane de dolari” pentru o a patra proprietate, fiind vorba despre conacul din Beverly Hills al lui Sylvester Stallone. Dupa ce locuinta a stat pe piata mai multe luni, artista si iubitul ei au transformat-o in noua lor casa.

Adele si iubitul ei s-au mutat in fosta casa a lui Sylvester Stallone

Adele detinea deja trei case intr-un cartier plin de vedete din Beverly Hills inainte de a adauga fosta locuinta a lui Stallone la portofoliul sau de proprietati in ianuarie. Casa de 18.587 de metri patrati a fost proiectata de Richard Landry si dispune de opt dormitoare si 12 bai. Sylvester Stallone se straduise din rasputeri sa vanda conacul pe care l-a cumparat in anii ’90, iar initial a listat fabuloasa casa pentru 110 milioane de dolari, dar nu a existat niciun cumparator. In luna mai, el a redus pretul la 85 de milioane de dolari.

Actorul in varsta de 75 de ani a rediscutat proprietatea pentru 85 de milioane de dolari in august, iar in octombrie a scazut pretul la 80 de milioane de dolari. Proprietatea are o suprafata uriasa de 3,5 acri si este situata in acelasi cartier in care locuiau Lisa Vanderpump si Rod Stewart.

Si securitatea este foarte buna: „Este dublu inchisa. Esti inchis in interiorul comunitatii si apoi, din nou, cand ajungi la casa, esti inchis”, a spus agentul Jade Mills cu care a lucrat Stallone. Proprietatea a fost proiectata de arhitectul Edward Granzbach si construita in 1994.

Cele 4 zodii care au tendinta de a-ti ignora mesajele: „Nu ar trebui sa te bazezi pe...”

Ce facilitati prezinta locuinta de 58 de milioane de dolari

Exista, de asemenea, o casa de oaspeti cu doua etaje, cu doua dormitoare private si o bucatarie completa de bucatar, asa cum a fost proiectata de Richard Landry. Cladirea principala cu doua etaje include un living formal care ofera vedere spre Rodeo Drive si dincolo de acesta. Facilitatile includ un cinematograf, o sala de sport si o incapere pentru fumat cu un sistem de filtrare a aerului.

La exterior exista o terasa masiva cu o piscina infinita, un spa si chiar un teren de golf. Orice pasionat de masini ar fi fericit sa afle ca exista si un garaj pentru opt masini cu aer conditionat si un studio de arta. In aceasta comunitate locuiesc si alte celebritati de la Hollywood, cum ar fi Denzel Washington si Eddie Murphy.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie