13.05.2022
Se afla intr-un hotel de toata frumusetea din Turcia si urmeaza sa se lanseze pe piata internationala! Interpreta Iuliana Beregoi, la un pas distanta de a lansa o piesa in limba engleza. Vezi detaliile oferite de artista: „Totul va fi in alt stil, diferit...” - VIDEO

Interpreta Iuliana Beregoi a fost in transmisiune directa la emisiunea O Seara Perfecta. Tanara se afla la moment in Turcia si pe langa odihna, bineinteles ca si munceste pentru ca filmeaza un nou videoclip la piesa sa noua. Mai multe detalii ne-a oferit chiar ea.

Interpreta povesteste ca are parte de o vacanta de vis, iar frumusetea si serviciile pe care le vede acolo sunt total fascinante pentru ea: „Sunt la cel mai tare Resort pe care l-am vazut eu vreodata, e cel mai tare din lume apropo.”, spune artista.

 

De asemenea aceasta a afirmat ca este prima sa piesa pentru publicul international, de aceea este o mare probabilitate sa ne asteptam la un hit in limba engleza: „Nu pot sa dau foarte multe detalii pentru ca imi place sa pastrez secretele, dar este o piesa de dragoste. Este cu totul intr-un alt stil, inclusiv clipul este intr-un alt stil.” 

Horoscop 13 mai 2022. Zodia care se imbogateste peste noapte

Aceasta a povestit ca a filmat un intreg video cu vila la care este cazata, iar acesta va fi disponibil in cateva zile pe canalul sau de Youtube.

Iuliana se afla in Turcia alaturi de intreaga sa familie: „Sunt managerii mei aici, sunt parintii si sora mea, asa ca da, ei sunt familia mea.” 

Interpreta ne-a povestit ca mai sta doar doua zile, iar cand revine, publicul sau va avea parte de mari surprize. 

Tany Vander - de nerecunoscut dupa cea mai recenta schimbare de look! Vezi cum arata bloggerita cu noua sa tunsoare - FOTO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie