24.11.2022
Este moldoveanca, insa a mers sa-si caute dragostea in Romania! Afla cine este tanara care a participat intr-un reality show popular de peste Prut: „Am decis in gluma sa ma inscriu...” - VIDEO

La 24 de ani, a reusit sa-si deschida o mica afacere. Este specialista in social media si fosta participanta a unui reality show de o mare audienta in Romania. Cine este moldoveanca si despre ce experienta in domeniul televiziunii este vorba, afla imediat din reportajul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta. 

„M-am decis foarte rapid cred si intr-un moment in care am vrut sa schimb ceva in viata mea. Am vrut sa ma dezvolt pe o alta piata, respectiv cea mai apropiata piata de noi este Romania unde cunosc limba, mi-ar fi mai usor. Si am decis sa merg acolo. Am decis in gluma sa ma inscriu, m-au contactat dupa ceva timp, dupa doua - trei zile, iar intrarea in emisiune a fost peste doua luni”, Diana Buzu, specialist SMM. 

Noua sa piesa, virala pe TikTok! Fanii Anei Beregoi - incantati de melodia „Show”, lansata recent de interpreta: „Toti publica si le dau si like-uri, pentru ca merita” - VIDEO

Diana a participat intr-un reality show cu 14 concurenti - 7 baieti si 7 fete care isi doresc sa-si gaseasca jumatatea. 

„Pe scurt, sunt sapte baieti si sapte fete, care merg acolo sa-si intalneasca dragostea, sa aiba o experienta noua. Unii vor mai departe sa mearga in televiziune. Decurg lucrurile foarte simplu. Baietii au casa lor, fetele au casa lor. In fiecare zi ne intalnim, povestim diferite chestii, facem cunostinta cu baietii care vin. Avem diferite jocuri, chestii interesante, vin oameni care ne dau sfaturi. In fiecare saptamana sunt eliminari. In fiecare saptamana iese o persoana si vine alta. Cam asa decurg acolo lucrurile. Majoritatea mergem acolo pentru a cunoaste persoane noi, pentru a decoperi barbati, pentru a face cunostinta. Cine are norocul isi gaseste dragostea, cine nu - doar capata experienta. Sunt cazuri reale unde s-au cunoscut, s-au indragostit si fac deja un cuplu de trei, patru luni in emisiune”, Diana Buzu, specialist SMM. 

Evident, concurentii au parte de tot felul de provocari si neintelegeri.

„Totul e ca in viata reala. Initial cand am intrat, a fost o provocare foarte mare pentru mine. Nu am avut contact cu televiziunea pana atunci deloc. Au fost niste emotii pozitive. Initial nu stiam ce sa fac, pentru ca chiar si limba nu imi era comoda. Imi parea ca vorbesc o altfel de romana, insa am inteles ca toti au limbajul lor si eu vorbesc frumos. Am prieteni acolo. Nu mi-am gasit iubit, dar mi-am gasit prieteni cu care voi tine legatura si dupa acest proiect. Ma bucur ca i-am cunoscut”, Diana Buzu, specialist SMM.

Artistul Valentin Butucel, provocat de catre Anisoara Login! Afla cu ce interpreti de la noi a fost asociata Vacuta Lola, dar si lupul din povestea „Nu pogodi” - VIDEO

Moldoveanca se bucura de popularitate si comentarii din partea internautilor. 

„Mi-a crescut statistica mai mult in Moldova, decat in Romania. Ma asteptam sa fie invers. Mesaje frumoase primesc din Moldova, insa mesaje urate le primesc de la oamenii din Moldova. Imi spun sa plec in Moldova, ca sunt rautacioasa, ca sunt aroganta, falsa. Nu scriu doar despre mine, dar eu cum as spune ca sunt foarte tacuta, ar fi trebuit sa nu existe astfel de vorbe. Dar, oamenilor nu le poti inchide gura niciodata”, Diana Buzu, specialist SMM. 

Gazda reality show-ului este o celebra prezentatoare din Romania, Andreea Mantea. 

„Andreea este o femeie de milioane si chiar este un exemplu pentru toate fetele de acolo. Ne da foarte multe sfaturi, nu doar in timpul emisiunii, dar si inafara camerelor. Vorbeste, comunica cu noi. O simtim destul de aproape. Este mereu cu noi”, Diana Buzu, specialist SMM. 

El este cel care va reprezenta Moldova la „Mister Planet 2022”! Vezi cine este si cum arata tanarul in varsta de 22 de ani - VIDEO

Diana ne-a marturisit ca si-ar dori sa se stabileasca definitiv in Romania.

„Momentat nu ma gandesc sa revin acasa. Vin saptamanal sa mai rezolv niste chestii. Vreau sa ma dezvolt in Romania, sa cresc acolo si sa aduc pe piata din Romania ceea ce fac eu aici. E o experienta frumoasa care ti se ofera o data in viata. Este un proiect foarte mare, unde lucreaza o multime de oameni. Poate unii catalogheaza asta ca mergi acolo si te faci de ras. Dar nu e asa, depinde totul de tine, cum te pui tu in valoare si cum te arati in fata publicului”, Diana Buzu, specialist SMM. 

Articole din aceeasi categorie