24.11.2022
Noua sa piesa, virala pe TikTok! Fanii Anei Beregoi - incantati de melodia „Show”, lansata recent de interpreta: „Toti publica si le dau si like-uri, pentru ca merita” - VIDEO

In cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost invitata tanara interpreta din Moldova, Ana Beregoi. Bloggerita a vorbit despre noua sa piesa, care se numeste „Show” care a fost lansata recent. De asemenea, ea a vorbit si despre pasiunea sa fata de TikTok, dans si actorie. 

Noua sa piesa si videoclipul sunt foarte colorate, ca de fiecare data. „Nu stiu daca voi canta vreodata ceva liric, pentru ca ma simt bine asa cum sunt acum. Vrea sa le transmit unicornilor mei energie frumoasa. Acum am doar 15 ani si nu as vrea sa le povestesc despre dragoste si tristete. As vrea ca totul sa fie totul mai vesel si mai usor, sa fie roz”. 

El este cel care va reprezenta Moldova la „Mister Planet 2022”! Vezi cine este si cum arata tanarul in varsta de 22 de ani - VIDEO

De felul sau, Ana este foarte copilaroasa. „Mi-am dat seama ca copilaria nu poti sa o opresti”. 

„Piesa iti transmite o energie foarte frumoasa si iti vine sa sari intr-una”, a adaugat Ana Beregoi despre noua sa melodie. 

In versurile sale, interpreta spune ca poate manca un kilogram de ciocolate deodata. „Pot si trei kilograme sa mananc. Depinde daca mii foarte foame. Iubesc foarte mult ciocolatele”. 

Anterior, intr-un interviu, Ana a mentionat ca viseaza la un abdomen plat.„Nu as vrea sa am patratele. As vrea sa fac sala, dar chestia e ca imi este lene sa merg la sala. Oricum fac mult sport, gen merg la scoala, vin de la scoala”. 

Textul pentru piesele sale sunt scrie de managerul sau, Catalin Dascalu, insa si interpreta vine uneori cu idei. „Sunt momente cand cumva nu stim ce cuvinte sa punem in text si veneam cu o multime de idei. Totusi se simte ca e ceva de-al meu, pentru ca Catalin ma cunoaste foarte bine si stie deja ce gandesc”. 

Refrenul din piesa sa a devenit viral si pe TikTok, caci interpreta a pregatit o mini coregrafie pentru comunitatea sa. „E super simplu, pentru ca am facut ca toti sa o poata inteleaga. Asta era si idea, sa poata toti sa faca coregrafia, sa fie simplu si frumos in acelasi timp. Toti publica si le dau si like-uri pentru ca merita. Ma bucur ca ei se chinuie sa faca asta. Eu de fiecare data ii vad si ma bucur ca ii am aproape. Sunt super multe si eu incerc sa vorbesc cu toti. Chiar sunt unele grupe in care eu intru ca sa le transmit o poza, sa le urez o zi frumoasa, ca ei sa stie ca eu sunt alaturi de ei”. 

Iti place sa porti pantofi cu toc inalt? Afla cum incaltamintea poate crea probleme picioarelor tale de la medicul ortoped - traumatolog Iurie Golban: „Nu este singura alternativa fashion cu care iti poti completa tinutele” - FOTO

TikTok-ul Anei se bazeaza mai mult pe dans. „Acum prinde tot, insa depinde de persoana. Sunt unii care au o tema anume pentru TikTok. Eu cel mai mult dansez pe TikTok. Postez si cu cainele si cu pisicile mele cateodata video”. 

Atat Ana, cat si sora sa, Iuliana sunt mereu ocupate si au un program incarcat. „Avem mult vesti bune. Pe data de 4 decembrie avem un concert la Sala Palatului de la Bucuresti si abia astept, pentru ca e ceva special. Vreau sa ma intalnesc cu totii, sa cant impreuna cu ei piesa mea noua. Pe 18 decembrie avem un concert la Palatul National din Chisinau. In decembrie de asemenea vom lansa un nou film. Pentru acesta mi-am vopsit parul albastru”. 

„E un film. Dar depinde de cum va fi apreciat de public. S-ar putea sa fie si serial. Vrem sa vedem cum va prinde la public. Noi chiar ne-am distrat, avem o echipa super misto. Dupa ce va aparea filmul voi publica o multime de vloguri de la filmari”, a adaugat Ana. 

Personajul sau este unul negativ. „E aproape un personaj negativ. Prietena mea cea mai buna e un personaj negativ si eu ma inspir cumva de la ea, sunt ca umbra ei. Noi nu stim ce se va intampla mai departe, daca vom scoate un alt film poate ceva se va schimba. Nu mi se potriveste deloc sa fiu un personaj negativ, dar mi se potriveste bine culoarea albastra”. 

Dintre actorie, vlogging, TikTok, cea mai aproape de suflet pentru tanara este: „Chiar nu pot sa aleg. Tot ce e legat de arte face parte din mine. Imi place sa dansez, sa cant, sa fac actorie”. 

Acum se bucura de cea mai inalta distinctie a Moldovei! Maia Sandu i-a inmanat scriitoarei Tatiana Tibuleac „Ordinul Republicii”. Vezi ce mesaj a publicat sefa statului in mediul online - FOTO

Sora sa, Iuliana Beregoi este mereu ocupata, merge la filmari in Romania si are un program mereu full. „Din cauza filmarilor lipseste de acasa, dar nu e o problema. Ni se face dor de ea, dar stiu ca tot ce face, face pentru comunitatea si binele ei”. 

Iuliana a primit permisul de conducere. „Cand merg cu un incepator, eu imi pun toate curelele, casca si tot absolut si asa faceam si cu ea de la inceput. Insa, acum totul e bine. Ea conduce foarte bine. Ea de la 16 ani cred ca a invatat sa conduca si mereu a fost pasionata de acest lucru. A invatat foarte mult ca sa ia examenul si acum eu am prins incredere in ea, ceea ce nu se intampla des. Masina ei e super. Dar chestia e ca noi suntem complet diferite. Ei ii place Porche-ul, mie imi place BMW-ul. Eu tot am incercat sa conduc, dar am o frica inca”. 

Articole din aceeasi categorie