24.11.2022
Artistul Valentin Butucel, provocat de catre Anisoara Loghin! Afla cu ce interpreti de la noi a fost asociata Vacuta Lola, dar si lupul din povestea „Nu pogodi” - VIDEO

Invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, interpretul Valentin Butucel a povestit mai multe detalii despre viata sa personala, dar si profesionala. De asemenea, acesta a participat si in cadrul unui joc organizat de gazda emisiunii.

Din cauza panei de curent care a avut loc la data de 23 noiembrie, interpretul Valentin Butucel a recunoscut ca a ajuns foarte greu in platoul serilor perfecte. „Foarte greu, inca e blocat orasul. Pana de curent m-a prins in oras, bine ca nu m-a prins prin studio. Tragem ce tragem, dar pana la urma o sa fie bine. Eram la volan si cand am vazut ca se sting semafoarele mi-am dat seama.”, a spus artistul.

De curand Valentin a lansat o noua piesa care se numeste „Asa e la joc in sat”. Intrebat de catre Anisoara Loghin daca a prins perioada in care se facea joc in sat, aceasta a raspuns: „Da. Tin minte asa ca prin ceata ca atunci cand eram micut am plecat cu parintii la bunei si acolo era instalata o remorca si toti muzicienii erau sus in remorca si se canta. Apoi am crescut si am mai prins.”

De asemenea, artistul este genul de barbat care obisnuieste si ii place sa danseze atunci cand este prezent la evenimente.

Pe langa faptul ca are succes pe plan profesional, interpretul se bucura si de o familie frumoasa. Acesta este casatorit si are un baietel. „Toti spun ca el seamana cu mine. Venirea unui copil schimba absolut tot in viata. Parca viata s-a inceput de la el incoace. In fiecare zi este tot mai interesant si mai interesant. Ne rugam sa vina si o fata sa ii fie mai interesant lui Teo. Ma stradui sa o ajut pe sotia mea in toate. A spus ca mi se primeste. Am schimbat si scutece si l-am adormit si nopti nedormite. Cum a facut tatal meu asa fac si eu.”, a mentionat Valentin Butucel.

El este cel care va reprezenta Moldova la „Mister Planet 2022”! Vezi cine este si cum arata tanarul in varsta de 22 de ani - VIDEO

Fosta participanta a show-ului „Holostyak” s-a casatorit! Vezi ce tinuta deosebita a ales sa poarte Katya Golden in aceasta zi speciala - FOTO

In cadrul emisiunii, Valentin a fost totodata provocat sa faca asocieri dintre cateva personaje din desene animate si interpreti sau persoane publice de la noi.

Dupa parerea lui Valentin Butucel, lupul din povestea „Nu pagadi” seamana cu interpretul Andrei Cotofana, iar Mickey Mouse seamana cu el insusi.

De asemenea, vazand-o pe Alba ca zapada, artistul a spus ca aceasta este copia Mihaelei Tabura. Totodata fiind provocat sa spuna cu cine se aseamana Vacuta Lola, Butucel a spus: „Hai sa fie Igor Cuciuc”.

O tanara care seamana izbitor cu Jennifer Lopez face furori pe net: „Arati ca ea chiar si fara machiaj!”

Articole din aceeasi categorie