23.11.2022
El este cel care va reprezenta Moldova la „Mister Planet 2022”! Vezi cine este si cum arata tanarul in varsta de 22 de ani - VIDEO

Invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost Adrian Lefter. In curand, tanarul va trai o perioada interesanta si solicitanta, caci ne va reprezenta tara la Mister Planet 2022. Afla mai multe despre tanarul model in interviul de mai jos. 

„Este un concurs care are loc deja de 20 de ani in Georgia, Tbilisi. De fapt e Miss si Mister Planet, adica eu reprezint doar partea de barbati. Republica Moldova participa pentru prima data acolo. Este vorba de 50 de tari care au participat la un casting online, de obicei este fizic. Au fost alesi 20 de castigatori, pentru etapa finala se vor alege top 5 castigatori care vor concura pentru premiul cel mare”, Adrian Lefter, model.

Pentru a ajunge acolo, tanarul a trebuie sa aplice online: „Poze, un videoclip de prezentare, un portofoliu ca si experienta ca model. Ulterior se face selectie de catre juriu”. 

Animatori, baloane, cadouri si un tort deosebit! Fetita Irinei si a lui Serghei Kovalsky, Anghelina a avut parte de o petrecere ca in povesti la aniversarea celor 3 anisori ai sai - FOTO/VIDEO

Concursul va dura cinci zile si va include in sine mai multe probe. „Prezentarea propriu zisa a tarii, vom imbraca costumul nostru national. Va fi proba costumului de seara, care va fi in ultima zi cand va fi si finala. Trebuie sa vada cum noi ne descurcam in cadrul sesiunilor foto, cum gandim in cadrul filmarilor, va trebui sa ne filmam in spoturi publicitare pentru mai multe branduri de acolo”. 

Portul sau traditional va fi unul neobisnuit. „Este o tinuta interpretata. Am incercat sa colaborez cu branduri autohtone de la noi. Va fi o tinuta cu niste tente traditionale din Republica Moldova”. 

„Trebuie sa aratam impecabil acolo. Dar oricum este important cum ne vom prezenta acolo. Si probele cu costumul national si costumul de seara vor fi cele mai importante. Deja acolo vor fi cateva surprize, vor fi probe de care nici noi nu stim. Fizicul conteaza foarte mult, dar depinde si cat de mult se combina cu personalitatea ta”, a explicat Adrian Lefter. 

Potrivit tanarului, de mic copil el a indragit lumea modelingului. „Mi-au placut chestiile care tin de frumusete mereu. De la 14 ani am intrat in industria frumusetii. Ulterior am facut tot posibilul sa raman in aceasta industrie. Am facut si o scoala de modeling de aici. Am inceput sa caut proiecte, sa caut unde sa ma fac vizibil in acest domeniu”. 

Cum are loc prima sedinta la psiholog, dar si cand trebuie sa te adresezi la acesta? Olesea Golban Badura, psiholog: „Poti fi liber sa-ti exprimi emotiile indiferent de etnie, gen sau ce orientare sexuala ai” - VIDEO

Adrian Lefter a mentionat ca criteriile de alegere a barbatilor la astfel de concursuri nu sunt atat de stricte precum la fete. „Totusi este vorba de personalitate. Tipajele barbatilor sunt diferite, depinde de regiunea din care vine si ce cauta de fapt. Dar, foarte mult depinde de personalitate, adica ei cauta persoane care se pliaza pe branduri, pe stilul de haine, modul in care vorbeste si cum comunica in general”. 

Pentru a se mentine mereu in forma, Adrian trebuie sa: „Cand e o perioada mai stresanta, chiar nu reusesc sa fac mereu proceduri. Ma ajuta foarte mult varsta, pentru ca acum nu prea am nevoie de proceduri. Uneori ma invinuiesc ca nu am grija de sanatatea mea. Am inceput cu alimentatia, fac multa sala si unele proceduri micute”. 

Pe langa modeling, baiatul este pasionat si de dans. „Am dansat pana la varsta de 11 ani. Ulterior am trecut la modeling si acolo mi s-a schimbat tot. Sunt coregraf de modele ce tine de podium si prezentari”. 

Moment emotionant in familia Marishei Ignat! Fiica dansatoarei a facut primii sai pasi: „Plang...” - VIDEO

In prezent, Adrian Lefter are si o academie unde ii instruieste pe copiii care vor sa devina modele. „Este solicitant, dar foarte placut. Am incercat sa incerc sa-mi gasesc un inlocuitor care sa aiba grija de ei, insa la un moment am simtit lipsa lor si am inceput din nou sa lucrez”. 

Articole din aceeasi categorie