11.10.2023
Philipp Plein e din nou tatic! Designerul a ales un nume „cosmic” la concurenta cu Elon Musk - FOTO

Poate ca l-ati vazut din nou in bratele Madalinei Ghenea, dar acum e familist convins, iar sotia tocmai i-a mai daruit un fiu.

Dupa luni intregi de asteptare, cei doi si-au putut tine, in sfarsit, in brate si cel de-al doilea copil, unul care l-a facut pe designerul german sa fie si mai atasat de casa si familie decat era deja. Dar poate cel mai nerabdator sa-l primeasca acasa pe noul bebelus a fost Rocket „Rocky” Halo Ocean, fratiorul lui mai mare, care a venit pe lume pe 16 mai, anul trecut.

Deja un mare rasfatat, Rocky abia astepta sa aiba un partener de joaca in „palatul de clestar” ridicat de tatal sau pe colinele Los Angelesului, unde camera lui pare un coltisor prietenos de jungla.

Si, daca credeati ca Rocket Halo Ocean este un nume neobisnuit, in stilul lui Elon Musk, stati sa-l aflati si pe cel al mezinului:  „Al treilea fiu al meu, Rouge Sky Galaxy s-a nascut la ora 11:44 si a avut 3,59 de kilograme. Dumnezeu este mare!”, a anuntat Philipp Plein pe contul sau de Instagram, la scurt timp dupa ce i s-a nascut mezinul.

Horoscop 11 octombrie 2023. Zodia care va primi o oferta de nerefuzat

Momentul in care Meghan Markle este filmata sfidand protocolul regal, viral pe TikTok - VIDEO

Ce-i drept, spre deosebire de numele alese de Elon Musk, macar acestea pot fi citite si... vizualizate. Iar daca pe mijlociul lui Plein familia il alinta Rocky, probabil pe cel mai mic membru il vor alinta... Sky.

Cert e ca tabloul de familie pare si mai frumos acum in casa designerului german, primele fotografii induiosandu-i pe fani. La fel de frumoase sunt, insa, si instantaneele realizate de el si de Lucia Bartoli inainte de nasterea celui mic, care au fost publicate acum cateva zile pe retelele de socializare.

Articole din aceeasi categorie