11.10.2023
Reactia Irinei Rimes dupa ce fanii au acuzat-o ca Theo Rose a plans din cauza ei la Vocea Romaniei: „Am spus asta si public, i-am spus-o si ei...”

Irina Rimes a facut primele declaratii dupa ce s-a zis ca Theo Rose a plans la „Vocea Romaniei” din cauza ei. Fanii au si criticat-o pe artista, insa ea se apara, spune ca situatia, in realitate, a fost alta. „Theo Rose este una dintre cele mai bune voci”, sustine cantareata.

Presupusul scandal a inceput pe 6 octombrie, cand concurenta Andreea Oprea i-a convins pe Irina Rimes, Smiley si Horia Brenciu&Theo Rose sa apese butonul. Juratii s-au luptat rand pe rand sa o convinga pe artista sa mearga in echipa lor.

„Andreea, vocea unui om ajunge sa fie cumva rezultatul a tot ceea ce a studiat de-a lungul timpului si regasesc in vocea ta multe genuri muzicale. Imi place ca in sfarsit gasesc alti oameni ca mine si mi se pare ca in sfarsit lumea mea devine acceptata, normal. Eu ma bucur ca vad alti oameni care de acum incolo o sa faca asta, ce am facut si eu, sa imprastie din lumea asta cu sclipici”, a spus Theo Rose, dupa care Irina Rimes a reactionat: „Adica ce? Vrei s-o duci in lautarie?”, a intrebat-o Irina Rimes pe Theo Rose.

„Nu. Asta ai inteles tu din lumea mea? Ma ataca acum, pentru ca cu asta o sa ma atace… ca n-avem ce sa facem. Asta e crucea noastra!”, a spus Theo Rose, dupa care in platou s-a iscat o adevarata polemica intre antrenori.

Momentul in care Meghan Markle este filmata sfidand protocolul regal, viral pe TikTok - VIDEO

„Sa asociezi pe cineva cu un gen muzical nu este o jignire!”

S-a zis apoi ca Theo Rose a plans din cauza Irinei Rimes la „Vocea Romaniei”, iar Rimes a primit multe comentarii dure pe retelele de socializare. „Foarte urat, Irina Rimes! Pai noi te-am primit in tara noastra cu bratele deschise, nu ti-a zis nimeni ca poate ai luat locul unei romance mult mai talentata si mai frumoasa decat tine, ca sa ne faci tu mediocri pentru ca cantam manele si muzica populara la nunti?”.

Acum, in mediul online, Irina Rimes s-a aparat si a explicat ca Theo Rose, cu care are in continuare o relatie foarte buna, nu a plans din cauza ei la „Vocea Romaniei”, ci din cauza unei situatii emotionante. „De obicei eu hate-ul il ignor, dar de data asta este foarte greu sa ignor toate mesajele. (…) Asta trebuie sa se opreasca! Sa asociezi pe cineva cu un gen muzical nu este o jignire! Eu tot timpul am avut o parere foarte buna despre Theo Rose! Tot timpul am zis in dreapta si in stanga ca Theo Rose este una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit eu vreodata si ca poate sa cante orice! Cum as putea eu sa jignesc un om despre care am o parere atat de buna?!”, a afirmat Irina Rimes.

Prima Dragoste i-a dedicat un cantec fostului iubit! Cum suna versurile piesei „Mohor” - VIDEO

Irina Rimes: „Nu vad de ce a trebuit sa sara lumea pe mine”

Si a continuat: „Am spus asta si public, i-am spus-o si ei, ea stie lucrul asta, noi ne respectam reciproc si nu vad de ce a trebuit sa sara lumea pe mine, avand in vedere ca Theo nu a plans pentru ca eu am jignit-o, ci pentru ca am atins un punct sensibil si aici nu sunt eu de vina, aici este de vina opinia colectiva. (…) N-am considerat niciodata ca muzica pe care o fac eu este mai presus decat muzica lautareasca, din contra, mereu am considerat ca muzica lautareasca, folclorul si muzica populara sunt niste genuri cu valoare mult mai mare, pentru ca ele contin identitatea poporului”, a mai explicat artista in mediul online.

Pe Instagram, Theo Rose a rabufnit dupa ce s-a zis ca a plans din cauza Irinei Rimes la „Vocea Romaniei”. Si ea a explicat ca nu a plans din cauza Irinei Rimes.

Articole din aceeasi categorie