10.10.2023
Timpul petrecut la sala de forta si-a spus cuvantul! Cum arata silueta Dianei Spotarenko, Miss Moldova 2023 - FOTO/VIDEO

Diana Spotarenko este la moment una dintre cele mai cunoscute modele din tara. Totul datorita faptului ca in acest an, tanara a obtinut titlul - Miss Moldova.

Fiind model, Diana trebuie sa-si mentina silueta in forma, atat pentru sesiunile foto la care participa, cat si pentru defilarile pe podium.

In acest sens, Miss Moldova 2023 urmeaza un regim alimentar echilibrat, dar si practica sportul. Aceasta merge regulat la sala de forta pentru a-si tonifia corpul.

Recent, Diana a postat pe Instagram atat o fotografie, cat si un filmulet in care le-a prezentat celor peste 16 mii de urmaritori o parte dintr-un antrenament de-al sau.

„Trei ani de cand ne intelegem din priviri”! Anisoara Loghin a publicat fotografii rare alaturi de Radu Ginsari, din ziua in care si-au unit destinele - FOTO

In mai putin de o zi de la publicare, postarea modelului de la noi a adunat peste 300 de like-uri din partea internautilor.

Diana Spotarenko a devenit cunoscuta publicului larg dupa ce a obtinut titlul de Miss Moldova 2023. Pentru prima data in cei 25 de ani ai concursului, coroana a ajuns la o tanara din Autonomia Gagauza. 

Tatiana Koberidze - sedinta foto curajoasa cu burtica de graviduta! Vezi cum a pozat bloggerita, dar si ce tinuta a imbracat - FOTO

Articole din aceeasi categorie