07.02.2022
Este actor, insa in perioada in care teatrele erau inchise a activat in calitate de instructor auto! Afla povestea lui Viorel Cozma: „Atunci a fost o perioada complicata, noi n-am activat vreo sase luni”- VIDEO

Invitatul emisiunii O Seara Perfecta a fost actorul Viorel Cozma.

Viorel a mentionat ca nu ii place sa iasa in evidenta. „Nu este o prioritate pentru mine. Nu imi place sa dau interviuri. Chiar atunci cand sunt spectacole imi poate spune cineva sa ma duc sa dau vreun interviu si eu spun ca ar fi bine sa se duca altcineva.”

Actorul spune ca nu are frica de camera, insa uneori are dorinta de a sta in umbra. „Tot ce fac, fac pe scena si lumea daca vrea sa il vada pe Viorel Cozma poate veni la Teatru Geneza Art si sa ma vada asa cum sunt.”

Este gata sa devina din nou mamica! Mariana Mihaila ne-a impartasit detalii despre casnicia sa si cum ea reuseste sa o mentina mereu in armonie: „Trebuie sa improvizam nu doar in muzica, arta si munca, dar si in familie” - VIDEO

Activeaza oficial la Teatrul „Geneza Art” de 3-4 ani, dar colaboreaza cu ei de cand era student in anul II la facultate. „Atunci ma chemau pentru diferite proiecte. Dupa facultate am plecat la Teatrul Ginta Latina. Am stat acolo 4 ani dupa care am decis sa schimb ceva. Ma bucur ca sunt in echipa Teatrului Geneza Art.”, a povestit Viorel Cozma.

Viorel a povestit si despre perioada in care era carantina si acesta a fost nevoit sa se reprofileze. „Atunci a fost o perioada complicata, noi n-am activat vreo sase luni. Noi suntem un teatru privat si desigur ca salarii nu erau.”

Adriana Ochisanu - in gura lumii! Cum a raspuns interpreta mesajelor dure de critica: „Urgent fa scoala draga mea! Esti proasta rau.” - VIDEO

„Eu am vrut sa plec din Republica Moldova, insa Daniela m-a convins sa raman si mi-a spus, hai sa mai stam in tara asta cat sunt parintii nostri. Am avut in acea perioada ocazia sa ma invite sa fiu instructor auto si nu regret. A fost o provocare si as mai incerca.”, a adaugat Viorel.

Chiar daca in Republica Moldova nu se castiga bani din activitatea de actor, Viorel a spus: „Arta este o arma a noastra si fara ea societatea nu ar exista.”.

Tatiana si Ilie Maxian - uimesc din nou! Interpretii vor lansa impreuna o noua piesa. Vezi unde au avut loc filmarile, dar si cum arata teaserul - VIDEO

Articole din aceeasi categorie