07.02.2022
Este gata sa devina din nou mamica! Mariana Mihaila ne-a impartasit detalii despre casnicia sa si cum ea reuseste sa o mentina mereu in armonie: „Trebuie sa improvizam nu doar in muzica, arta si munca, dar si in familie” - VIDEO

Invitata emisiunii a fost interpreta de muzica usoara Mariana Mihaila, care i-a incantat pe toti cu o piesa melodioada si pozitiva, despre dragoste. 

Cantand despre flori, Mariana si-a amintit cand ea ultima data a primit un buchet de flori de la cineva. „Eu mai des daruiesc flori, decat primesc. Primesc des flori cand am concerte si desigur ca de la sotul meu. El poate sa ma surprinda cu un buchet de flori cand nici nu ma astept sau in loc de flori inventeaza altceva. Poate fi o surpriza dulce, un cadou pe care eu mi l-am dorit, ceva din accesorii”. 

Adriana Ochisanu - in gura lumii! Cum a raspuns interpreta mesajelor dure de critica: „Urgent fa scoala draga mea! Esti proasta rau.” - VIDEO

Barbatul sau este foarte practic, dupa spusele sale, insa si foarte romantic. „Poate sa ma invite la un restaurant fara nici o sarbatoare sau un motiv”. 

Mariana si sotul sau sunt impreuna din anul 2009. „Pe 28 mai ne-am sarutat pentru prima data. Pentru mine acesta a fost inceputul”. 

In 13 ani, dragostea devine mai statornica, mai profunda, dupa cum afirma interpreta. „Deja cunosti toate defectele persoanei, pentru ca noi toti le avem. Invatam sa luptam cu ele, sa le acceptam, sa gasim compromisuri si sigur ca tot nu e ca la inceput, ca in primul an de relatie, cand inca zboara fluturasii prin stomac”. 

Dupa cum spune invitata, romantismul poate pleca in momentul in care vine copilul sau apare o rutina in familie. „Totusi, nu trebuie sa lasam sa se stinga flacara. Eu consider ca este necesar ca, cuplul sa mearga impreuna undeva, intr-o vacanta, sau sa se surprinda cu mici surprize. Trebuie sa improvizam nu doar in muzica, arta si munca, dar si in familie”. 

Tatiana si Ilie Maxian - uimesc din nou! Interpretii vor lansa impreuna o noua piesa. Vezi unde au avut loc filmarile, dar si cum arata teaserul - VIDEO

Sotul sau este un barbat serios si nu ii prea place sa apara pe retelele de socializare sau la televiziune. „El este foarte glumet, este zambaret. Eu nu as putea trai cu un om rau, cu un om agresiv. Copiii il adora, este mereu inconjurat de copii si ii place sa se joace cu ei”. 

Chiar daca au certuri mici, ca oricare pereche, nu au ajuns niciodata pana la gandul de a se desparti. „Desigur ca ne mai contrazicem uneori. Dar niciodata nu am zis ca ne despartim. Sigur ca exista divergente si viziuni diferite, dar nu am ajuns pana la discutii despre divort”. 

In acest an, pe langa iubire, Mariana mai doreste ceva: „Vreau multe sa fac, sa va deja cum le reusesc. Vreau sa filmez un clip, la o piesa mai veche, vreau sa lansez vreo doua cantece noi, care sunt deja compuse, dar nu sunt finalizate in studiou. Imi doresc si un copil, insa am o frica, pentru ca e si frumos, dar e si complicat. Mai ales ca acum e pandemie si trebuie sa te protejezi tare”. 

O premiera muzicala care te va cuceri! Corina Tepes si Orchestra Moldovlaska au lansat piesa „Azi petrec cu tine, omule” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie