07.02.2022
Adriana Ochisanu - in gura lumii! Cum a raspuns interpreta mesajelor dure de critica: „Urgent fa scoala draga mea! Esti proasta rau.” - VIDEO

Atunci cand esti o persoana publica vrei nu vrei intri in gura lumii, care stim cu toti uneori poate fi foarte rea, iar acest lucru il stie foarte bine si Adriana Ochisanu.

„Foaie verde loboda, gura lumii e sloboda”. Asta spune un vechi proverb romanesc, si mare dreptate mai are, pentru ca oamenii au iubit vorba multa inca din cele mai vechi timpuri. 

Si chiar daca nu poate fi oprita, gura lumii poate fi comentata, lucru facut de Adriana Ochisanu in cadrul unei provocari marca O Seara Perfecta.

Reporterul Pro TV Marina Chitoraga a selectat mai multe pareri intacte, scrise de internautii din mediul online la adresa interpretei. 

Primul comentariu care critica interpreta este urmatorul: „O fetita tare frumoasa. As avea insa o intrebare pentru mama ei, aceasta fetita are voie sa fie copil?” . Acestui comentariu Adriana i-a raspuns in felul urmator: „Chiar nu stiu ce a avut in vedere. Fetita mea este un copil, ea are copilarie si este fericita si rasfatata.” 

Un alt comentariu spune: „Oportunista, important sa vina banul...” . De aceasta data, Adriana i-a raspuns in felul urmator: „Pai normal, dar la tine nu vine banul? Sper ca esti tu cea mai mare oportunista.” 

Tatiana si Ilie Maxian - uimesc din nou! Interpretii vor lansa impreuna o noua piesa. Vezi unde au avut loc filmarile, dar si cum arata teaserul - VIDEO

Si cum parerile sunt impartite, Adriana se bucura si de multe aprecieri. „Cea mai talentata artista, cea mai grijulie si iubitoare mama, dar si cea mai frumoasa femeie din tot spatiul romanesc. Felicitari Adriana! ” spune un alt internaut. 

„Adriana datorita sotului a devenit vedeta! Spre regret asa este mai usor si sigur sa devii vedeta.” comenteaza un alt internaut. Adriana i-a sugerat comentatoarei sa isi vada de lungul nasului si sa aiba grija de familia sa.

„Fosta ta soacra este o doamna, si te a facut si pe tine o doamna, dar neefind de talie te-ai dus in jos. L-ai lasat pentru un barbat, care la randul lui te-a lasat, la cat de buna esti. ” spune un alt comentariu. De aceasta data Adriana a fost ceva mai afectata si a raspuns: „Esti analfabeta si nu stii sa scrii, fa scoala draga mea, urgent fa scoala! Esti proasta rau.” 

Intr-un final, Adriana le-a urat multa sanatate tuturor criticilor, dar si persoanelor care o apreciaza.

Kylie Jenner a nascut pentru a doua oara! Imagine emotionanta postata pe pagina sa de Instagram - FOTO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie