03.01.2022
Si-a dorit un inger pazitor, dar a primit un desen din filmele pentru adulti. O femeie a devenit virala pe TikTok dupa ce si-a aratat tatuajul de pe spate - VIDEO

Cand te decizi sa iti faci un tatuaj, intotdeauna trebuie sa te asiguri ca apelezi la un profesionist, care cunoaste aceasta arta. Altfel, te trezesti sa ramai cu desene total gresite pe piele.

Printre persoanele care s-au ales cu un astfel de desen permanent pe piele se numara si Bekah Milly. Femeia a ajuns virala pe TikTok dupa ce si-a prezentat tatuajul de pe spate, care trebuia sa o reprezinte pe ea imbratisandu-si ingerul pazitor. 

Nu e clar daca tatuatorul a fost la inceputul carierei sale si a crezut ca asa arata un inger sau poate doar a vrut sa-si bata joc de pielea clientei, insa desenul pare mai degraba desprins din filmele pentru adulti. 

Kendall Jenner - fotografie rara alaturi de iubitul sau: „Cel mai bun prieten” - FOTO

Aceeasi reactie au avut-o si internautii, care au reactionat imediat dupa ce Bekah a postat filmuletul pe TikTok. „Dumnezeule, eu nu pot sa vad altceva”, „Trebuia sa fie altceva?”, „Cand iti comanzi tatuajul de pe WISH”, „Noroc ca ai scris ca e o imbratisare”, au fost doar cateva dintre reactii. 

Articole din aceeasi categorie